graduation-cap

Afstuderen en titel
Het EURIB Masterprogramma wordt afgerond met een op onderzoek gebaseerde scriptie. Deze fase van je studie neemt ongeveer negen maanden in beslag. Tijdens het afstuderen zijn er vijf collegedagen. Hierbij wordt uitgelegd hoe je onderzoek doet en hoe je hiervan verslag behoort te doen. Naast deze vijf dagen word je ook individueel begeleid door een medewerker van EURIB of een externe specialist. Deze research/ afstudeermodule wordt afgesloten met een afstudeerbijeenkomst (mondeling examen). Het EURIB Masterprogramma is een zogenoemde ‘master of professional education’. Dit houdt in dat de opleiding aansluit bij ontwikkelingen in het werkveld en niet tot doel heeft je op te leiden tot wetenschappelijk onderzoeker.

Titel
Na een succesvolle afronding van de opleiding krijg je de titel Master of Arts (MA) in brand, design en reputation management. Ook is het mogelijk om op verzoek certificaten te ontvangen van de (succesvol) afgeronde modules.

Accreditatie
In 2011 is het EURIB Masterprogramma door de NVAO geaccrediteerd als ‘master of professional education’.

Geïnteresseerd?

christa-janse-500Heb je nog vragen? Wellicht worden ze beantwoord in ons overzicht van veel gestelde vragen (FAQ). Voor andere vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Christa Janse: via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.

Gezien de investering en de tijd die het vergt om het EURIB Masterprogramma te volgen, raden we je aan niet overhaast een beslissing te nemen. Van deze opleiding is een uitgebreide brochure beschikbaar, die de moeite van het lezen waard is. Maar er zijn ook nog andere manieren om informatie in te winnen:

  • Zo kun je een persoonlijk informatiegesprek bij ons aanvragen;
  • Kennismaken met het programma op de EURIB Informatiebijeenkomst;
  • We kunnen je in contact brengen met een student of alumnus die je zijn/ haar ervaringen met het EURIB Masterprogramma deelt.

Ben je er al van overtuigd dat het EURIB Masterprogramma jou je volgende stap in je carrière laat zetten? Dan kun je je hier inschrijven.