Deelnemers

Het EURIB Masterprogramma is een post-initiële opleiding, het niveau is vergelijkbaar met een MBA. Dit betekent (1) dat je een hbo- of wo-opleiding moet hebben afgerond en (2) dat je minimaal vier jaar werkervaring in het vakgebied moet hebben. In uitzonderlijke gevallen kunnen deelnemers die geen afgeronde hbo- of wo-opleiding hebben aan het masterprogramma deelnemen. Een intakegesprek kan deel uitmaken van de inschrijvingsprocedure.Het programma is speciaal bedoeld voor:

  • Directeuren/managers die verantwoordelijk zijn voor het merk-, design- of reputatiebeleid van hun organisatie of een onderdeel ervan (business unit, product of dienst). In dit geval ben je bijvoorbeeld werkzaam binnen marketing, de designafdeling, productontwikkeling (R&D), corporate communication of HRM.
  • Directieleden, senior consultants en account/clientservice directors van adviesbureaus op het gebied van marketing, branding, reclame, promotie, (nieuwe) media, marktonderzoek, design, designmanagement, designonderzoek, communicatie, corporate communication en PR.

De deelnemers aan het EURIB Masterprogramma zijn afkomstig van geheel verschillende typen organisaties: b-to-b, dienstverlening, consumentengoederen, non-profit, (semi-) overheid, charitatieve instellingen, adviesbureaus, etc.

Testimonials

Klik op de foto’s hieronder om de ervaringen van enkele deelnemers uit het EURIB Masterprogramma te lezen.

Bart Hufen MBM
Afgestudeerd in
Brand Management

Ferdy Gilsing MDM
Afgestudeerd in
Design Management

Kim Peters MRM
Afgestudeerd in
Reputation Management

Geïnteresseerd?

christa-janse-500Heb je nog vragen? Wellicht worden ze beantwoord in ons overzicht van veel gestelde vragen (FAQ). Voor andere vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Christa Janse: via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.

Gezien de investering en de tijd die het vergt om het EURIB Masterprogramma te volgen, raden we je aan niet overhaast een beslissing te nemen. Van deze opleiding is een uitgebreide brochure beschikbaar, die de moeite van het lezen waard is. Maar er zijn ook nog andere manieren om informatie in te winnen:

  • Zo kun je een persoonlijk informatiegesprek bij ons aanvragen;
  • Kennismaken met het programma op de EURIB Informatiebijeenkomst;
  • We kunnen je in contact brengen met een student of alumnus die je zijn/ haar ervaringen met het EURIB Masterprogramma deelt.

Ben je er al van overtuigd dat het EURIB Masterprogramma jou je volgende stap in je carrière laat zetten? Dan kun je je hier inschrijven.