Programmaopbouw
person1

Ellen Gevers – Docent Merkrecht

Het EURIB Masterprogramma is een post-initiële deeltijdopleiding waarin de integratie van brand management, design management en reputation management centraal staat. Het programma bestaat uit zes modules verspreid over twee jaren. In het eerste jaar worden vier modules gegeven (M1 tot en met M4) en in het tweede jaar twee modules (M5 en MR):

M1. Business strategy (8 ECTS)
M2. Brand, Design & Reputation Leadership (8 ECTS)
M3. Customer insights en engagement (8 ECTS)
M4. Implementatie en uitbouw (8 ECTS)
M5. Persoonlijke vaardigheden (8 ECTS)
MR. Research/ afstudeermodule (20 ECTS)

Het EURIB Masterprogramma bestaat uit totaal 30 collegedagen; in M1 tot en met M5 heb je ongeveer één keer in de twee weken een collegedag (op donderdag of vrijdag van 09.30-16.30 uur). Module MR bestaat uit vier collegedagen verspreid over negen maanden (donderdagen). Studenten kunnen in elke module van het eerste jaar instromen, ook is het mogelijk om losse modules te volgen. In module M1 staat de bedrijfskundige backbone centraal en in modules M2 tot en met M4 staat de vraag centraal hoe brand, design en reputation leadership kunnen bijdragen aan het verhogen van de immateriële waarde van een organisatie, dienst of product. M5 staat in het teken van het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden. In module MR (research/ afstudeermodule) is het de bedoeling dat je onderzoek doet en hiervan verslag doet in een thesis. De gehele opleiding bestaat uit 60 ECTS.

Geïnteresseerd?

christa-janse-500Heb je nog vragen? Wellicht worden ze beantwoord in ons overzicht van veel gestelde vragen (FAQ). Voor andere vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Christa Janse: via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.

Gezien de investering en de tijd die het vergt om het EURIB Masterprogramma te volgen, raden we je aan niet overhaast een beslissing te nemen. Van deze opleiding is een uitgebreide brochure beschikbaar, die de moeite van het lezen waard is. Maar er zijn ook nog andere manieren om informatie in te winnen:

  • Je kunt een persoonlijk informatiegesprek bij ons aanvragen;
  • Je kunt meer over het programma te weten komen op de EURIB Informatiebijeenkomst;
  • We kunnen je in contact brengen met een student of alumnus die je zijn of haar ervaringen met het EURIB Masterprogramma deelt.

Ben je er al van overtuigd dat het EURIB Masterprogramma jou je volgende stap in je carrière laat zetten? Dan kun je je hier inschrijven.