davey-backx

EURIB Masterprogramma (Brand, Design en Reputation Management)
Waar sta jij in je vakgebied? Weet jouw organisatie goed vorm te geven aan haar merk-, design- en reputatiebeleid? En wat is eigenlijk de rol die jij daarin speelt? Dit zijn niet zomaar wat vragen die we je willen stellen, maar het zijn belangrijke motieven van onze studenten om voor het EURIB Masterprogramma te kiezen. Veel organisaties worstelen met hun merk-, design- en reputatiebeleid. In lang niet alle bedrijven hebben deze disciplines de positie en het niveau die ze verdienen. En als vakgedreven expert heb je wellicht het gevoel dat je te weinig grip op bedrijfskundige vraagstukken hebt, om brand, design en reputation management in je organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Bij veel bedrijven ligt de primaire focus op het product of de voortgebrachte dienst. De top van de organisatie kent daardoor lang niet altijd de voordelen van een uitgekiend merkbeleid, een goede designstrategie en een proactief ingezet reputatiebeleid. Terwijl veel onderzoeken laten zien dat bedrijven die daar wel op inzetten, het significant beter doen. In het EURIB Masterprogramma merken we dat onze studenten er enorm bij gebaat zijn om tools en inzichten aangereikt te krijgen, waarmee ze hun vak in de organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen. Door bijvoorbeeld het belang van merk-, design- en reputatiebeleid op het netvlies van de CEO te krijgen. Ons primaire doel is je op een hoogwaardig niveau klaar te stomen voor een nieuwe uitdaging. Daarbij schuwen we niet gevestigde denkbeelden in twijfel te trekken. Uiteindelijk gaat het er om te excelleren in, én met je eigen vakgebied!

Take the lead!

rik-riezebos-500Onder het motto Take the lead! roepen wij brand, design en reputation managers op in hun organisatie het heft in eigen hand te nemen. In het EURIB Masterprogramma reiken we je ideeën en tools aan om je vak met strategisch management te linken. Maar je leert ook hoe je brand, design en reputation management met elkaar kunt verbinden. En last but not least: we helpen je graag met één of meerdere publicaties zichtbaarder in het vakgebied te worden. Durf jij het aan om een brand, design of reputation leader te worden? Dan zie ik je graag terug in het EURIB Masterprogramma!

Dr. Rik Riezebos (programmadirecteur)

Wat maakt het EURIB Masterprogramma uniek?

Take the lead! Je leert hoe je in je organisatie de leiding kunt nemen om het merk-, design en reputatiebeleid naar een hoger niveau te tillen.

In-house advies. Met het uitwerken van opdrachten en je thesis voer je een in-house advies voor je werkgever uit.

Word zichtbaar. We helpen je een publicatie (boek of artikel) van je thesis te maken.

Het EURIB Masterprogramma is door de NVAO geaccrediteerd. Klik op onderstaande foto’s voor meer informatie over de programmaopbouw, docenten, deelnemers en het afstuderen aan het EURIB Masterprogramma.

Eerstvolgende startdatum

27 januari 2017: start M1
» Download rooster

 

Eerstvolgende informatieavond

28 maart 2017
» Meer informatie

 

Aanvragen informatiegesprek

Neem contact op via e-mail:
» info-adres

Programmastructuur

Het EURIB Masterprogramma is een post-initiële deeltijdopleiding die bestaat uit zes modules verspreid over twee jaren.

M1. Business strategy (jan – apr)

M2. Brand, Design & Reputation Leadership (apr – jun)

M3. Customer insights & engagement (sep – nov)

M4. Implementatie en uitbouw (nov – jan)

M5. Evaluatie en toepassing (jan – jun)

MR. Research/ afstudeermodule (start apr en sep)

Modulaire structuur

In het EURIB Masterprogramma kan je in elke module van het eerste jaar (M1 tot en met M4) instromen en kan je ook losse modules volgen. Het is één masterprogramma met drie specialisaties: brand, design en reputation management.

Investering

Het EURIB Masterprogramma is een investering in je carrière. Wil je meer weten over de kosten? Onder Investering lees je hier alles over. De colleges van het EURIB Masterprogramma vinden plaats in Rotterdam.

Geïnteresseerd?

christa-janse-500Heb je nog vragen? Wellicht worden ze beantwoord in ons overzicht van veel gestelde vragen (FAQ). Voor andere vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Christa Janse: via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.

Gezien de investering en de tijd die het vergt om het EURIB Masterprogramma te volgen, raden we je aan niet overhaast een beslissing te nemen. Van deze opleiding is een uitgebreide brochure beschikbaar, die de moeite van het lezen waard is. Maar er zijn ook nog andere manieren om informatie in te winnen:

  • Zo kun je een persoonlijk informatiegesprek bij ons aanvragen
  • Kennismaken met het programma op de EURIB Informatieavond
  • We kunnen je ook in contact brengen met een student of alumnus die je zijn/ haar ervaringen met het EURIB Masterprogramma deelt.

Ben je er al van overtuigd dat het EURIB Masterprogramma jou je volgende stap in je carrière laat zetten? Dan kun je je hier inschrijven.