Investering

Studiekosten gehele masterprogramma
Het EURIB Masterprogramma is een tweejarig deeltijdprogramma. De kosten van dit hele programma (zes modules) zijn als volgt:

  • Opleidingskosten (zes modules): € 17.550 (ex. 21% BTW)
  • Literatuur-, examen- en on-campuskosten (zes modules): € 2.400 (ex. 21% BTW)

Na het afronden van het EURIB Masterprogramma ontvang je een masterdiploma op grond waarvan je de internationaal beschermde titel Master of Arts (in Brand, Design and Reputation Management) mag voeren.

Studiekosten jaar 1
Het volgen van een studie, zoals dit masterprogramma, vergt veel tijd. Als je bijvoorbeeld niet noodzakelijkerwijs de master-titel wilt behalen, kun je er ook voor kiezen alleen het eerste jaar (vier modules) te volgen:

  • Opleidingskosten (vier modules): € 12.900 (ex. 21% BTW)
  • Literatuur- en on-campuskosten (vier modules): € 1.600 (ex. 21% BTW)

Als je deze route volgt, ontvang je na afloop een certificaat van deelname.

Studiekosten losse modules
Weet je nog niet precies wat je wilt? Dan kun je ook losse modules van het EURIB Masterprogramma volgen. Mocht het programma goed bevallen en bij je passen, dan kun je meerdere modules volgen en desgewenst het hele programma afsluiten met een diploma.

  • Opleidingskosten één module: € 3.375 (ex. 21% BTW) per module
  • Literatuur- en on-campuskosten (één module): € 400 (ex. 21% BTW)

Als je slechts één of enkele modules volgt, krijg je per module een certificaat van deelname.

Let op: alle genoemde bedragen worden vermeerderd met 21% BTW. Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van EURIB van toepassing.

LevenLangLerenkrediet vanaf september 2017

Vanaf 1 september 2017 kunnen de eerste studenten gebruik maken van het LevenLangLerenkrediet. Iedereen tot 55 jaar mag gebruikmaken van het LevenLangLerenkrediet voor (NVAO geaccrediteerde) opleidingen. Het krediet lijkt op het collegegeld krediet maar deze regeling moet het voor mensen boven de 30 ook mogelijk maken een studie te kunnen volgen aan het hoger onderwijs of een beroeps opleidende leerweg in het mbo. Specifiek kunnen de volgende studenten dan gebruik maken van het krediet:

  • Studenten aan voltijd- en duaal hoger onderwijs, ook zij die 30 jaar of ouder zijn op het moment van aanvang van hun studie.

Ook voor ons masterprogramma is deze regeling mogelijk vanaf september 2017! Meer informatie vindt u op de website van Rijksoverheid. Wil je het LevenLangLeren-krediet aanvragen voor het EURIB Masterprogramma? Let op dat je dan bij ‘niveau’ de optie ‘post-initieel onderwijs’ aanvinkt.

Geïnteresseerd?

Heb je nog vragen? Wellicht worden ze beantwoord in ons overzicht van veel gestelde vragen (FAQ). Voor andere vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Christa Janse: via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.

Gezien de investering en de tijd die het vergt om het EURIB Masterprogramma te volgen, raden we je aan niet overhaast een beslissing te nemen. Van deze opleiding is een uitgebreide brochure beschikbaar, die de moeite van het lezen waard is. Maar er zijn ook nog andere manieren om informatie in te winnen:

  • Zo kun je een persoonlijk informatiegesprek bij ons aanvragen
  • Kennismaken met het programma op de EURIB Informatieavond
  • We kunnen je ook in contact brengen met een student of alumnus die je zijn/ haar ervaringen met het EURIB Masterprogramma deelt.

Ben je er al van overtuigd dat het EURIB Masterprogramma jou je volgende stap in je carrière laat zetten? Dan kun je je hier inschrijven.