strategie-innovatie

Korte opleiding Strategie & Innovatie - start 1 juni

In deze opleiding staat de vraag centraal hoe je het creatieve potentieel van je organisatie kunt ontsluiten en managen. Het gaat dan onder meer om het strategisch borgen van de creatieve competentie en het stimuleren van samenwerking, verandering en innovatie. Designmanagement behelst dan ook meer dan alleen het coördineren van deze creatieve competentie in de organisatie. Deze opleiding is bedoeld voor iedereen (managers en designers) die het creatieve potentieel in zijn of haar organisatie wil ontsluiten.

Programma

Voor deze opleiding hebben we een programma samengesteld dat bestaat uit drie collegedagen. De onderwerpen die tijdens deze drie dagen worden behandeld zijn:

Collegedag Onderwerpen
1. Strategie en verandering Future developments – Paradox van logica en creativiteit
2. De creatieve organisatie Design thinking – Human-centered design research
3. Projectmanagement Scrum & agile

 

Als aanvulling op deze korte opleiding kun je kiezen voor de volgende, verdiepende onderwerpen:

Collegedag Onderwerpen
A. Merkinnovatie Brand stretching – Brand-driven innovation

 

Onderaan deze pagina kun je de brochure korte opleidingen aanvragen (incl. de meest actuele data).

Zelf je opleiding samenstellen?

stel-zelf-je-opleiding-samenMocht je bepaalde dagen uit de korte opleiding Strategie & Innovatie niet willen of kunnen volgen, dan kun je deze dagen ‘skippen’. Maar je kunt ook extra collegedagen kiezen uit een lijst van verdiepende onderwerpen. Bij het aanmelden voor deze opleiding, kun je door middel van een keuzemenu jouw voorkeuren kenbaar maken. Op deze manier stel je je eigen opleidingsprogramma samen, waarbij je niet perse op drie dagen uit hoeft te komen. En je betaalt alleen voor de dagen die jij kiest. 

Praktische informatie
  • De opleiding vindt plaats in Novotel Rotterdam Brainpark
  • Op donderdag of vrijdag van 9.30-16.30
  • De opleiding is inclusief lunch en studiematerialen
  • De groep bestaat uit minimaal 8 deelnemers

Download hier het rooster van de korte opleidingen.

Kosten

De deelnameprijs voor drie dagen bedraagt € 1457. Als je meer of minder dan drie dagen van dit programma volgt, dan gelden onderstaande prijzen:
1 dag €   525 |   2 dgn €   998
3 dgn € 1457 |   4 dgn € 1890
5 dgn € 2297 |   6 dgn € 2678
7 dgn € 3123 |   8 dgn € 3568
9 dgn € 4013 | 10 dgn € 4458
Als je meer dan tien dagen volgt, dan bedraagt de prijs voor iedere extra dag € 445. Alle bedragen worden vermeerderd met 21% BTW.

Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van EURIB van toepassing.

Studenten die minimaal vier modules uit het EURIB Masterprogramma hebben gevolgd en leden van BNO, DMN, Logeion of VPRA krijgen 10% korting. Alumni van het EURIB Masterprogramma krijgen 20% korting op de nettoprijs.

suzanne-leentvaar-500Voor meer informatie over de korte opleiding Strategie & Innovatie kun je contact opnemen met Suzanne Leentvaar: via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.

Hieronder (‘Inschrijven opleiding’) kun je je voor de hierboven genoemde opleiding aanmelden.

Bij het aanmelden kun je aangeven welke dagen je wel en niet wilt volgen. En of je dagen uit de verdiepende onderwerpen wilt volgen. Mocht je hulp nodig hebben bij het samenstellen van het door jou gewenste pakket, aarzel dan niet om te bellen!