Masterclass Millennials

Er bestaan veel meningen en clichés rondom Millennials en een groot deel van onze bevolking bestaat uit deze generatie. Maar hoe bereiken we eigenlijk zo’n grote groep? In hun verwachtingen en gedrag manifesteren Millennials zich fundamenteel anders dan de generaties voor hen. Het is daarom van essentieel belang de behoeften en drijfveren van de Millennial te begrijpen. Alleen dan kan er op tijd aansluiting gevonden worden bij deze grote, vermogende en invloedrijke doelgroep. Mocht het niet al te laat zijn…

Wat leer je tijdens de Masterclass Millennials?

Millennials zijn tussen de 22 en 37 jaar en maken met 3,4 miljoen personen 19,8% van onze bevolking uit. Deze generatie is de benaming jongeren inmiddels wel ontgroeid, ze worden ouder(s). Millennials zijn starters op de arbeidsmarkt, ze vormen jonge gezinnen, zijn ondernemers met een eigen bedrijf en/of hebben al ruim 15 jaar werkervaring. Tijdens de masterclass zoomen we in op een aantal kenmerken en gedragingen van de Millennial-generatie. We geven een verklaring voor hun gedrag vanuit sociale wetenschappen als sociologie, psychologie, pedagogiek en antropologie. Dit levert diepe inzichten op die merken helpen om de Millennial beter te begrijpen. Met tal van inspirerende voorbeelden laten we vervolgens zien zien hoe merken deze inzichten vertalen naar relevantie innovatie, communicatie en branding.

De masterclass wordt gegeven door Aljan de Boer. De Boer is al een aantal jaar actief bij TrendsActive, een bedrijf wat merken helpt relevant te blijven in een maatschappij die continue verandert. Zelf staat De Boer bekend als een goede spreker voor TrendsActive, en zijn ervaring als docent aan de Hogeschool Utrecht is daar zeker een goed aandeel in.

Praktische informatie
  • De masterclass vindt plaats in Novotel Brainpark K.P. van der Mandelelaan 150, 3062 MB Rotterdam
  • Op vrijdagmiddag 29 september 2017 (13.30-17.00 uur)
  • De masterclass is inclusief lunch (inloop vanaf 13.00 uur) en hand-out
  • De groep bestaat uit minimaal 8 deelnemers en maximaal 35 deelnemers
Kosten

De prijs per masterclass bedraagt € 265. Je krijgt een aantrekkelijke korting bij inschrijving voor alle vier de masterclasses (€ 925); voor drie masterclasses is de prijs € 715 en voor twee masterclasses € 495 (alle prijzen excl. 21% BTW).

Studenten die minimaal vier modules uit het EURIB Masterprogramma hebben gevolgd en leden van BNO, DMN, Logeion of VPRA krijgen 10% korting. Alumni van het EURIB Masterprogramma krijgen 20% korting op de nettoprijs.

Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van EURIB van toepassing.

Masterclasses Strategisch Merkenbeleid voorjaar 2017

In het najaar van 2017 worden in totaal vier masterclasses georganiseerd. Wil je bij meerdere masterclasses aanwezig zijn? Dan ontvang je een aantrekkelijke korting (zie ‘kosten’).

Millennials

29 September

Aljan De boer

masterclass online reputatiemanagement

Online Reputatiemanagement

13 oktober

Kevin Lamers

Van Storytelling naar Story-doing

10 november

Ingmar de Lange

Influencer Marketing

8 december

Carole Lamarque

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over deze en andere masterclasses kun je contact opnemen met Kristel Lako: via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.

Hieronder (‘Inschrijven masterclass‘) kun je je voor de hierboven genoemde masterclass(es) aanmelden.

Let op: aan masterclasses kunnen niet meer dan 35 mensen deelnemen. Voor sommige masterclasses is veel belangstelling, dus meld je tijdig aan!