Masterclass Online Reputatiemanagement

De tijd van de ‘almighty-corporates’ is voorgoed voorbij en dat tast de functies van communicatie-, marketing- en PR-professionals aan. De controle over (het gesprek rondom) het eigen merk is sterk afgenomen, en dat is even wennen.

Wat leer je tijdens de Masterclass Online Reputatiemanagment?

De aangepaste machtsverhouding heeft gezorgd voor een verlies aan vertrouwen in de overheid, media en grote bedrijven. Dit is een wereldwijde ontwikkeling, het vertrouwen in deze instanties bevindt zich momenteel op een dieptepunt. Voor de reputatie van grote (en kleine) bedrijven is dit geen goed nieuws. Vertrouwen is namelijk de basis voor een verbinding tussen de organisatie en haar consument.

“Veel organisaties komen pas achter het belang van reputatiemanagement ná een crisis over wanneer het slecht gaat. Reputatiemanagement gaat niet alleen over het uit een gat kruipen, maar ook juist om het vasthouden en versterken van je huidige reputatie. Reputatie komt immers te voet, maar gaat te paard. Het belang hiervan mag dan ook niet worden onderschat.”, aldus Kevin Lamers.

Hoe zorg je voor meer inzicht in jouw huidige reputatie en op welke manier kan je dit managen? Kevin Lamers, geeft communicatieprofessionals directe handvatten om een reputatie inzichtelijker te maken.

Kevin Lamers is al een aantal jaar actief bij Buzzcapture, nu als Head of Content waar hij verantwoordelijk is voor alle externe communicatie. Bovendien is hij ook succesvol woordvoerder voor Buzzcapture.

Praktische informatie
  • De masterclass vindt plaats bij Novotel Brainpark Rotterdam K.P. van der Mandelelaan 150, 3062 MB Rotterdam
  • Op vrijdagmiddag 13 oktober 2017 (13.30-17.00 uur)
  • De masterclass is inclusief lunch (inloop vanaf 13.00 uur) en hand-out
  • De groep bestaat uit minimaal 8 en maximaal 35 deelnemers
Masterclasses Strategisch Merkenbeleid voorjaar 2017

In het najaar van 2017 worden in totaal vier masterclasses georganiseerd. Wil je bij meerdere masterclasses aanwezig zijn? Dan ontvang je een aantrekkelijke korting (zie ‘kosten’).

Millennials

29 september

Aljan de Boer

masterclass online reputatiemanagement

Online Reputatiemanagement

13 oktober

Kevin Lamers

Digital Storytelling

10 november

Ingmar de Lange

Influencer Marketing

8 december

Carole Lamarque

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over deze en andere masterclasses kun je contact opnemen met Kristel Lako: via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.

Hieronder (‘Inschrijven masterclass’) kun je je voor de hierboven genoemde masterclass(es) aanmelden.

Let op: aan masterclasses kunnen niet meer dan 35 mensen deelnemen.

Voor sommige masterclasses is veel belangstelling, dus meld je tijdig aan!