Masterclass Pricing

Pricing zit in het hart van marketing en marketeers zullen de lead moeten nemen. Opnieuw leren kijken wat waarde is en hoe deze uit de markt wordt gehaald. Zowel op strategisch niveau als op tactisch/operationeel niveau. Kortom, werk aan de winkel.

Wat leer je tijdens de Masterclass Pricing?

In de masterclass Pricing zal Tijs Rotmans meer inzicht in het boeiende werkveld van pricing geven. Een goed pricing beleid kan de positionering van een bedrijf versterken. Hoe kun je prijzen afstemmen op de toegevoegde waarde die je biedt, zonder kortingen weg te geven. Tijdens de masterclass krijg je handvatten om zelf aan de slag te gaan met je eigen pricing strategie.

Drs. Tijs Rotmans is Managing Partner bij The Pricing Company, een organisatie die bedrijven helpt hun bedrijfsresultaat te verbeteren door beter Pricing Management. Daarvoor bekleedde Rotmans de functie Manager Strategic Pricing bij KPN, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor de vaste en mobiele diensten in de consumentenmarkt. Rotmans is sinds enkele jaren als docent verbonden aan TiasNimbas Business School.

Praktische informatie
  • De masterclass vindt plaats bij Novotel Rotterdam Brainpark
  • Op donderdag 15 juni 2017 (09.30-12.30 uur)
  • De masterclass is inclusief lunch na afloop en hand-out
  • De groep bestaat uit minimaal 8 deelnemers en maximaal 35 deelnemers
Kosten

De prijs per masterclass bedraagt € 265. Je krijgt een aantrekkelijke korting bij inschrijving voor alle vier de masterclasses (€ 925); voor drie masterclasses is de prijs € 715 en voor twee masterclasses € 495 (alle prijzen excl. 21% BTW).

Studenten die minimaal vier modules uit het EURIB Masterprogramma hebben gevolgd en leden van BNO, DMN, Logeion of VPRA krijgen 10% korting. Alumni van het EURIB Masterprogramma krijgen 20% korting op de nettoprijs.

Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van EURIB van toepassing.

Masterclasses Strategisch Merkenbeleid voorjaar 2017

In het najaar van 2017 worden in totaal vier masterclasses georganiseerd. Wil je bij meerdere masterclasses aanwezig zijn? Dan ontvang je een aantrekkelijke korting (zie ‘kosten’).

Pricing

15 juni

Tijs Rotmans

Gedragsverandering

16 juni

Van Baaren & Van Leeuwen

Millennials

29 september

Aljan de Boer

Van Storytelling naar Story-doing

10 november

Ingmar de Lange

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over deze en andere masterclasses kun je contact opnemen met Kristel Lako: via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.

Hieronder (‘Inschrijven masterclass‘) kun je je voor de hierboven genoemde masterclass(es) aanmelden.

Let op: aan masterclasses kunnen niet meer dan 35 mensen deelnemen. Voor sommige masterclasses is veel belangstelling, dus meld je tijdig aan!