stakeholdermanagement

Masterclass Stakeholdermanagement

We leven in een netwerksamenleving. Waarde creëren doe je vandaag niet meer alleen, maar samen met je stakeholders. Juist in deze tijden waarin er een overvloed aan informatie beschikbaar is, is het van wezenlijk belang om goed met stakeholders om te gaan. De mate waarin je erin slaagt rekening te houden met én tegemoet te komen aan de belangen van de verschillende belanghebbenden, is een van de voornaamste kenmerken van de succesvolle organisaties van vandaag. Stakeholders kies je niet zelf, zij kiezen jou.

Wat leer je tijdens de Masterclass Stakeholdermanagement?

paul-stamsnijder-500In de Masterclass Stakeholdermanagement zal Paul Stamsnijder aan de hand van zijn recent verschenen boek ‘Stakeholder management’ je leren hoe investeren in relaties leidt tot de beste reputatie: netwerkorganisaties blijken succesvoller, invloedrijker en innovatiever dan spelers die dat niet doen. Bekende en minder bekende praktijkcases zullen de revue passeren.

Drs. Paul Stamsnijder is oprichter van de Reputatiegroep, de eerste adviespraktijk voor reputatievraagstukken in Nederland, en programmadirecteur Reputation Management van het EURIB Masterprogramma. Hij geldt als een van de meest invloedrijke communicatieprofessionals van Nederland en is auteur van meerdere boeken waaronder ‘De vent is de tent’ en ‘Aandacht is macht, 17 geheime wetten van de spindoctor’. In het najaar van 2016 verscheen zijn nieuwe boek ‘Stakeholder management; start met wie’.

Praktische informatie
  • De masterclass vindt plaats bij BCN Rotterdam (Barbizonlaan 25 2908 MB, Capelle a/d IJssel)
  • Op vrijdagmiddag 24 maart 2017 (13.30-17.00 uur)
  • De masterclass is inclusief lunch (inloop vanaf 13.00 uur) en hand-out
  • De groep bestaat uit minimaal 8 en maximaal 35 deelnemers
Kosten

De prijs per masterclass bedraagt € 265. Je krijgt een aantrekkelijke korting bij inschrijving voor alle vier de masterclasses (€ 925); voor drie masterclasses is de prijs € 715 en voor twee masterclasses € 495 (alle prijzen excl. 21% BTW).

Studenten die minimaal vier modules uit het EURIB Masterprogramma hebben gevolgd en leden van BNO, DMN, Logeion of VPRA krijgen 10% korting. Alumni van het EURIB Masterprogramma krijgen 20% korting op de nettoprijs.

Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van EURIB van toepassing.

Masterclasses Strategisch Merkenbeleid voorjaar 2017

In het voorjaar van 2017 worden in totaal vier masterclasses georganiseerd. Wil je bij meerdere masterclasses aanwezig zijn? Dan ontvang je een aantrekkelijke korting (zie ‘kosten’).

Stakeholdermanagement

24 maart

Paul Stamsnijder

Alignment 2.0

7 april

Bea Aarnoutse

Online Visibility

12 mei

Ayman van Bregt

Gedagsverandering

16 juni

Van Baaren & Van Leeuwen

Geïnteresseerd?

kim-de-vos-500Voor meer informatie over de masterclass Stakeholdermanagement kun je contact opnemen met Kim de Vos: via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.

Hieronder (‘Inschrijven masterclass’) kun je je voor de hierboven genoemde masterclass(es) aanmelden.

Let op: aan masterclasses kunnen niet meer dan 35 mensen deelnemen. Voor sommige masterclasses is veel belangstelling, dus meld je tijdig aan!