Masterclass Van Storytelling naar Story-doing

Sterke merken hebben een sterk verhaal, net als sterke leiders. Daarbij maken ze slim gebruik van eeuwenoude principes. En ze begrijpen dat het niet alleen gaat om wat wordt verteld. Succesvolle verhalen gaan om wat het merk doèt. Storytelling kan dus niet zonder ‘story-doing’!

Wat leer je tijdens de Masterclass Van Storytelling naar Story-doing?

Ingmar deelt zijn kennis over het opzetten en uitvoeren van een brand story. Hoe doe je dat eigenlijk? Neem Tesla. Het verhaal wordt hier vooral verteld door middel van innovaties. En bij Coolblue door hun bijzondere service, wat soms zelfs hilarische vormen aan kan nemen. Ook Tony’s heeft storytelling en story-doing goed op orde. Het verhaal moet niet langer alleen verteld worden, maar ook uitgevoerd en waargemaakt. Relevante vragen hierbij zijn: Welke rol kiest je merk? En welk commercieel effect heeft het? In deze  masterclass deelt Ingmar zijn inzichten en ervaringen op het gebied van ‘story-doing’!

Ingmar de Lange is strateeg en oprichter van merkbureau Mountview. Hij ontwikkelt positioneringen, proposities en promoties voor veel bekende merken. Hij is een voorloper rond vernieuwende marketing en doceert op de belangrijke marketingopleidingen.

Praktische informatie
  • De masterclass vindt plaats bij BCN Rotterdam (Barbizonlaan 25 2908 MB, Capelle a/d IJssel)
  • Op vrijdagmiddag 10 november 2017 (13.30-17.00 uur)
  • De masterclass is inclusief lunch (inloop vanaf 13.00 uur) en hand-out
  • De groep bestaat uit minimaal 8 en maximaal 35 deelnemers
Kosten

De prijs per masterclass bedraagt € 265. Je krijgt een aantrekkelijke korting bij inschrijving voor alle vier de masterclasses (€ 925); voor drie masterclasses is de prijs € 715 en voor twee masterclasses € 495 (alle prijzen excl. 21% BTW).

Studenten die minimaal vier modules uit het EURIB Masterprogramma hebben gevolgd en leden van BNO, DMN, Logeion of VPRA krijgen 10% korting. Alumni van het EURIB Masterprogramma krijgen 20% korting op de nettoprijs.

Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van EURIB van toepassing.

Masterclasses Strategisch Merkenbeleid voorjaar 2017

In het najaar van 2017 worden in totaal vier masterclasses georganiseerd. Wil je bij meerdere masterclasses aanwezig zijn? Dan ontvang je een aantrekkelijke korting (zie ‘kosten’).

Millennials

29 september

Aljan de Boer

masterclass online reputatiemanagement

Online Reputatiemanagement

13 oktober

Kevin Lamers

Van Storytelling naar Story-doing

10 November

Ingmar de Lange

Influencer Marketing

8 december

Carole Lamarque

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over deze en andere masterclasses kun je contact opnemen met Kristel Lako: via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.

Hieronder (‘Inschrijven masterclass’) kun je je voor de hierboven genoemde masterclass(es) aanmelden.

Let op: aan masterclasses kunnen niet meer dan 35 mensen deelnemen.

Voor sommige masterclasses is veel belangstelling, dus meld je tijdig aan!