masterclass

Masterclasses Strategisch Merkenbeleid

Elk jaar organiseert EURIB acht masterclasses onder de naam ‘Strategisch Merkenbeleid’; vier in het voorjaar en vier in het najaar. In deze masterclasses staan de relevante onderwerpen in de vakgebieden brand, design en reputatiemanagement centraal. De masterclasses zijn tegen open inschrijvingen. Hieronder zie je welke masterclasses er op de planning staan.

Masterclass Social media marketing - 25 mei 2018

Tijdens deze masterclass gaan we in op de verschillende social media kanalen en hoe je deze kunt inzetten om je merk, dienst of product onder de aandacht te brengen. We gaan in op veelvoorkomende vragen en je krijgt handige tools die het mogelijk maken jouw sociale media strategie te vormen, in te zetten en succesvol te behouden. De masterclass wordt verzorgd door Drs. Paul Blok, afgestudeerd aan de opleiding Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is digital media- en marketingstrateeg, adviseur en spreker.

» Lees verder

Werken vanuit een purpose - 15 juni 2018

Brand management richt zich van oorsprong op de afnemers van je product. Later is de werkingssfeer opgerekt naar medewerkers (internal branding). Je kunt je afvragen of dit nog langer volstaat. Steeds meer dringt het besef door dat organisaties en merken ook een maatschappelijke rol hebben te vervullen. De transparantie die internet biedt (social media e.d.) zorgen er ook nog eens voor dat je als merk niet langer ‘hide & seek’ kunt spelen.

» Lees verder

Masterclass Internal Branding 28 juni 2018

Externe beloften moeten intern ook waargemaakt worden. In deze masterclass wordt het gedachtegoed van internal branding uiteengezet en wordt een stappenplan toegelicht om tot uiterst betrokken medewerkers te komen. Tijdens deze masterclass krijg je instrumenten aangereikt die een organisatie in beweging kunnen zetten. De masterclass wordt gegeven door Marc van Eck. Marc van Eck is oprichter en managing partner van strategisch marketingadviesbureau Business Openers. Hij is bedrijfseconoom en werkte voorheen voor Procter & Gamble en Bain & Company.

» Lees verder

Masterclass Nudging - 21 september 2018
Rik Riezebos

Lange tijd was de gedachte dat je consumenten moet overreden om hen tot ander gedrag aan te zetten. Persuasieve communicatie – vaak een mix van rationele en emotionele ‘argumenten’ – was daarbij het belangrijkste instrument. Inmiddels weten we dat het moeilijk is om consumenten door communicatie ander gedrag te laten vertonen. Een krachtig alternatief blijkt nudging te zijn.

» Lees verder

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de masterclasses kun je contact opnemen via e-mail of per telefoon (010 – 440 1130).

Schrijf je hier in voor één of meerdere masterclasses: inschrijven masterclass(es).