masterclass

Masterclasses Strategisch Merkenbeleid

Elk jaar organiseert EURIB acht masterclasses onder de naam ‘Strategisch Merkenbeleid’; vier in het voorjaar en vier in het najaar. In deze masterclasses staan de relevante onderwerpen in de vakgebieden brand, design en reputatiemanagement centraal. De masterclasses zijn tegen open inschrijvingen. Hieronder zie je welke masterclasses er op de planning staan.

Masterclass Millennials - 29 september 2017

Millennials zijn tussen de 22 en 37 jaar en maken met 3,4 miljoen personen 19,8% van onze bevolking uit. Deze generatie is de benaming jongeren inmiddels wel ontgroeid, ze worden ouder(s). Millennials zijn starters op de arbeidsmarkt, ze vormen jonge gezinnen, zijn ondernemers met een eigen bedrijf en/of hebben al ruim 15 jaar werkervaring. We moeten ons afvragen hoe we ze bereiken en aan onze merken binden. Dat brengt de volgende uitdaging met zich mee. In hun verwachtingen en gedrag manifesteren Millennials zich fundamenteel anders dan de generaties voor hen. Het is daarom van essentieel belang de behoeften en drijfveren van de Millennial te begrijpen. Deze masterclass wordt verzorgd door Aljan de Boer.

» Lees verder

Masterclass Online Reputatiemanagement - 13 oktober 2017

Wereldwijd is een grote ontwikkeling in het vertrouwen van consumenten in instanties en overheden. Het vertrouwen bevindt zich momenteel op een dieptepunt, tot grote zorg van veel bedrijven. De reputatie van veel bedrijven is echter van groot belang om dit vertrouwen terug te winnen. In de masterclass ‘Online Reputatiemanagement’ geeft Kevin Lamers (Head of Content bij Buzzcapture) directe handvatten om een reputatie inzichtelijker te maken, maar vooral ook het vasthouden en versterken van een reputatie. “Reputatie komt immers te voet, maar gaat te paard. Het belang hiervan mag dan ook niet worden onderschat.”, aldus Kevin Lamers.

» Lees verder

Masterclass van Storytelling naar Story-doing- 10 november 2017

Sterke merken hebben een sterk verhaal, net als sterke leiders. Daarbij maken ze slim gebruik van eeuwenoude principes. En ze begrijpen dat het niet perse gaat om wat wordt verteld. Succesvolle verhalen gaan om wat het merk doèt. Storytelling draait om Storydoing. Ingmar De Lange zal op 10 november in zijn Masterclass ingaan op hoe je als organisatie ook waarmaakt wat je verteld.

 

» Lees verder

Masterclass Influencer Marketing - 8 december 2017

Veel bedrijven gebruiken mensen met invloed voor marketing doeleinden, iemand die de impact op emotie of gedrag veroorzaakt. Ook wel “Social Influencers” genoemd. Dit zijn mensen die populariteit en vertrouwen uitstralen binnen een bepaald segment. Voor verschillende segmenten kun je met verschillende influencers werken. Elke influencer brengt dan weer zijn eigen achterban in contact met een bepaald merk, product of dienst. Het is dan ook een effectieve manier om het bereik binnen een specifieke doelgroep te vergroten. Op 8 december verzorgt Carole Lamarque de masterclass ‘Influencer Marketing’. Deze vorm van marketing wordt steeds populairder en belangrijker vooral onder de jongere generaties. Het is de “online mond-tot-mond reclame” van de huidige generaties.

 

» Lees verder

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de masterclasses kun je contact opnemen met Kristel Lako:
via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.

 

Schrijf je hier in voor één of meerdere masterclasses: inschrijven masterclass(es).