masterclass

Masterclasses Strategisch Merkenbeleid

Elk jaar organiseert EURIB acht masterclasses onder de naam ‘Strategisch Merkenbeleid’; vier in het voorjaar en vier in het najaar. In deze masterclasses staan de relevante onderwerpen in de vakgebieden brand, design en reputatiemanagement centraal. De masterclasses zijn tegen open inschrijvingen. Hieronder zie je welke masterclasses er op de planning staan.

Masterclass Stakeholdermanagement - 24 maart 2017

paul-stamsnijder-500We leven in een netwerksamenleving. Waarde creëren doe je vandaag niet meer alleen, maar samen met je stakeholders. Juist in deze tijden waarin er een overvloed aan informatie beschikbaar is, is het van wezenlijk belang om goed met stakeholders om te gaan. De mate waarin je erin slaagt rekening te houden met én tegemoet te komen aan de belangen van de verschillende belanghebbenden, is een van de voornaamste kenmerken van de succesvolle organisaties van vandaag. Stakeholders kies je niet zelf, zij kiezen jou. Deze masterclass wordt verzorgd door Paul Stamsnijder.

» Lees verder

Masterclass Alignment 2.0 - 7 april 2017

aarnoutse-bea_150x150Elke organisatie ambieert een aligned workforce. Medewerkers die betrokken zijn en met passie elke dag het beste van zichzelf geven. De rol van medewerkers wordt steeds bepalender voor de reputatie. En een sterke reputatie is veel geld waard. Juist nu interne en externe communicatie dichter naar elkaar toe kruipen en alles online staat, wordt het belang van de medewerkers -en daarmee ook de potentiële medewerkers- meer en meer gezien. Goed doordachte communicatie tijdens de employee journey levert een organisatie veel op. Loyale klanten bijvoorbeeld. Deze masterclass wordt verzorgd door Bea Aarnoutse.

» Lees verder

Masterclass Online Visibility - 12 mei 2017

Consumenten (zowel B2C als B2B) oriënteren zich steeds meer online voordat ze tot een aankoop overgaan. Hierdoor neemt de interesse van organisaties in digitale kanalen toe. Organisaties hebben vaak hoge verwachtingen van technologie, maar welke technologie heeft ervoor gezorgd dat je dichter bij je klanten kunt komen en de relatie met hen kunt verbeteren? Want dat is waar je als organisatie op wilt focussen. Met 2 biljoen zoekopdrachten per jaar is Google voor veel organisaties een belangrijk startpunt om in contact te komen met potentieel geïnteresseerden, maar ook social media biedt kansen.  Deze masterclass wordt verzorgd door Ayman van Bregt.

» Lees verder

Masterclass Gedragsverandering - 16 juni 2017

rick-van-baaren-matthijs-van-leeuwen-500Gedragsverandering is een actueel onderwerp. Niet alleen bij de overheid, maar ook in het bedrijfsleven staat het hoog op de agenda. Automobilisten moeten minder hard rijden, jongeren minder drinken en we moeten bewuster met ons eten omgaan. Er is al veel onderzoek gedaan naar (ongewenst) gedrag van mensen. Hieruit blijkt dat we veel keuzes onbewust en niet rationeel maken. Steeds meer methoden en technieken worden uit de kast getrokken om de consument of de gebruiker (onbewust) te beïnvloeden. Maar waarom werkt het een wel en de ander niet? Deze masterclass wordt verzorgd door Rick van Baaren en Matthijs van Leeuwen.

» Lees verder

Geïnteresseerd?

kim-de-vos-500Voor meer informatie over de masterclasses kun je contact opnemen met Kim de Vos: via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.

Schrijf je hier in voor één of meerdere masterclasses: inschrijven masterclass(es).