informatiebijeenkomst

EURIB Informatiebijeenkomst

Op dinsdag 20 maart a.s. organiseren we een informatiebijeenkomst over het EURIB Masterprogramma Novotel Rotterdam Brainpark. Vanaf 15.30 uur ben je van harte welkom. De bijeenkomst gaat om 16.00 uur van start en duurt tot ongeveer 18.00 uur.

De programmadirecteuren van het masterprogramma en een oud-student gaan tijdens deze bijeenkomst onder meer in op het centrale thema van het EURIB Masterprogramma: het creëren van immateriële meerwaarde. Maar ook wordt uitgelegd wat de meerwaarde van de integratie van brand management, design management en reputation management inhoudt. En natuurlijk staan we stil bij de inhoud van de verschillende modules, de studielast, de literatuur, het afstudeerproces etc. Ten slotte is er altijd voldoende ruimte ingebouwd voor het stellen van vragen.

Deelname aan de EURIB Informatiebijeenkomst is kosteloos, onder voorwaarde dat je aanwezig bent. Bij no-show zonder afmelding moeten we echter € 45,- (plus BTW) voor locatiekosten in rekening brengen. Je kunt je tot 24 uur voor aanvang van de bijeenkomst afmelden.

Graag tot ziens op 20 maart!

dr. Rik Riezebos

Program director

Brand Management

Erik Roscam Abbing MSc MDM

Program director

Design Management

drs. Paul Stamsnijder

Program director

Reputation Management

Geïnteresseerd?

christa-janse-500Heb je nog vragen? Wellicht worden ze beantwoord in ons overzicht van veel gestelde vragen (FAQ). Voor andere vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Christa Janse. Dit kan via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.

Gezien de investering en de tijd die het vergt om het EURIB Masterprogramma te volgen, raden we je aan niet overhaast een beslissing te nemen. Van deze opleiding is een uitgebreide brochure beschikbaar, die de moeite van het lezen waard is! Maar er zijn ook nog andere manieren om informatie in te winnen:

  • Je kunt een persoonlijk informatiegesprek bij ons aanvragen;
  • We kunnen je in contact brengen met een student die je zijn of haar ervaringen met het EURIB Masterprogramma deelt;
  • En we organiseren dus twee keer per jaar een informatiebijeenkomst.

Ben je er al van overtuigd dat het EURIB Masterprogramma jou je volgende stap in je carrière laat zetten? Dan kun je je hier inschrijven.