Branding Inside Out Symposium

Begin oktober verscheen het boek ‘Branding Inside Out’ onder redactie van Nicholas Ind. Ind is de auteur van het standaardwerk op het gebied van internal branding, ‘Living the brand’. Hij wordt gezien als dé thought leader op dit gebied. Branding inside out start bij de interne kracht van de organisatie. De vraag die hier centraal staat is hoe je die kracht kunt ontsluiten en verder kunt ontwikkelen. Op het symposium staat deze manier van denken en werken in organisaties centraal. De keynote van het symposium wordt verzorgd door niemand minder dan Nicholas Ind himself!

Medewerkers als eigenaar van het merk

Op het symposium Branding Inside Out staan we stil bij de vraag hoe je een interne werkcultuur kunt creëren. Met als doel dat medewerkers zich eigenaar van het merk voelen. En dit laten blijken in alles wat ze doen; met ‘hoofd, hart en handen’. Onderzoek heeft aangetoond dat dit soort organisaties harder groeien, efficiënter werken en uiterst gemotiveerde medewerkers hebben. Dit laatste uit zich onder meer in hogere inzet, een laag verloop en weinig tot geen ziekteverzuim. Diverse organisaties hebben al laten zien dat je met branding inside out daadwerkelijk het verschil kunt maken! In Nederland zie je dat bijvoorbeeld terug bij Nationale Nederlanden en Coolblue, en in Amerika bij Zappos.com.

Op dit symposium gaan sprekers in op de vraag wat deze nieuwe vorm van Internal Branding voor organisaties kan betekenen. Dit gebeurt aan de hand van zowel de theorie als inspirerende praktijkcases.

Ben jij benieuwd wat Branding Inside Out voor jouw organisatie kan betekenen en hoe je dit gedachtengoed kunt implementeren? Meld je dan nu voor dit symposium aan!

Het programma

Het programma en de sprekers zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Praktische Informatie
  • Het symposium zal plaatsvinden op 12 december van 13:00 tot 17:00.
  • De locatie van het symposium wordt nader bekend gemaakt.
  • Na afloop van het symposium is er tijdens een borrel gelegenheid tot netwerken.
Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over dit symposium kun je contact opnemen met Kristel Lako: via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.

Je kunt je hieronder aanmelden voor het Branding Inside Out symposium door op de button ‘Inschrijven symposium’ te klikken.