the-naked-consumer

Jaarcongres The Naked Consumer

tnc-logo-nieuwe-websiteNeuromarketing heeft ons vakgebied op z’n kop gezet. Door in het brein van de consument te kijken, kunnen we zien wat hen daadwerkelijk beweegt. We weten nu dat het er niet zo zeer omgaat wat consumenten zeggen, maar om wat ze feitelijk ‘denken’ en ‘doen’.

In het najaar van 2017 vindt de vijfde editie van het congres The Naked Consumer plaats. Tijdens dit congres worden de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van neuromarketing en psychologie gepresenteerd en staan we stil bij de vraag wat dit voor de marketingpraktijk betekent. Daarnaast worden andere theorieën, methoden en technieken waar het onbewuste een rol speelt behandelt. Aangezien nieuwe ontwikkelingen en inzichten elkaar in rap tempo opvolgen, is dit congres een ‘must’ voor elke marketeer die begrip van, én grip op zijn klanten wil hebben. Meer informatie over het onderwerp en het programma van komende editie volgt spoedig.

Het programma

Tijdens het congres The Naked Consumer worden vijf gerenommeerde sprekers uitgenodigd te komen spreken. Wie dat zijn zal spoedig bekend worden gemaakt.

Praktische informatie
  • De locatie van het congres wordt spoedig bekend gemaakt
  • Datum volgt!
  • Na afloop vindt er een borrel plaats
Kosten

De deelnameprijs voor het congres bedraagt € 345 (excl. 21% BTW).

Studenten die minimaal vier modules uit het EURIB Masterprogramma hebben gevolgd en leden van BNO, DMN, Logeion of VPRA krijgen 10% korting. Alumni van het EURIB Master-programma krijgen 20% korting op de nettoprijs.

Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van EURIB van toepassing.

Voor wie is het congres bedoeld?

Het congres wordt georganiseerd voor marketeers en communicatieprofessionals die een geheel nieuwe kijk op klanten en consumenten willen ontwikkelen. Wat bepaalt het gedrag van de consument en hoe kan jij daar invloed op hebben? Inzichten vanuit de wetenschap passeren de revue, vaak versterkt met voorbeelden vanuit de praktijk.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over het congres kun je contact opnemen met Kristel Lako: via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.

Je kunt je hieronder inschrijven voor het congres door op de button ‘inschrijven congres‘ te klikken.