bregt-ayman-van_920x400

Ayman van Bregt

Ayman van Bregt helpt bedrijven om meer waarde voor klanten te creëren met digitale middelen, de relatie met klanten te verstevigen en nieuwe inzichten op te doen. Als digitaal strateeg zet hij onder andere digitale (en sociale) media in om sociale business, digitale waarde- en ervaringen te verbeteren. Van Bregt is digitaal strateeg en professioneel spreker. Hij houdt zich bezig met het ontwikkelen van concepten, advies en training op het snijvlak van marketing & communicatie en internet & nieuwe media. Dit doet hij onder andere voor start-ups, het MKB en grote bedrijven. Daarnaast heeft Ayman van Bregt een aantal eigen initiatieven opgericht waaronder het NSMA (Nederlandse Social Media Academie).

Onderwerpen

Ayman van Bregt verzorgt lezingen, workshops, masterclasses en maatwerk trainings- en opleidingsprogramma’s. Het startpunt van iedere inspiratiesessie is de gewenste ontwikkeling voor de groep vanuit het perspectief van kennis, houding en gedrag. De volgende onderwerpen kunnen worden behandeld tijdens een sessie:

Big data en social media big data, (nieuwe) business modellen, content strategie en content marketing, creativiteit en innovatie, customer experience (klantbeleving), customer journey (klantreis) en touchpoints, digitale disruptie, digitale branding, digitale transformatie, digitale strategiën en waardecreatie, growth hacking, Inbound marketing, lean startup, social business, social media en social selling.

Ayman van Bregt boeken als spreker?

Heb jij interesse in Ayman van Bregt als spreker op jouw evenement of bijeenkomst? Neem dan per mail contact met ons op! We helpen je graag je evenement tot een succes te maken!