Building Strong Brands
Hoe bouw je eigenlijk een sterk merk? Tijdens de tiendaagse leergang Building Strong Brands leer je wat de relevante concepten en instrumenten zijn voor het bouwen van een sterk merk. Het programma bestaat uit maar liefst 20 masterclasses. Hierin worden je tools aangereikt waarmee je als brand manager direct aan de slag kunt.

Allereerst leer je in deze opleiding wat de nieuwste customer insights zijn waarmee je rekening moet houden. Maar je leert ook hoe je betrokkenheid bij de klant, je medewerker en het publiek creëert. Vervolgens vertellen we je welke instrumenten op het gebied van brand management je kunt inzetten om van een product of dienst een echt merk te maken.

In deze opleiding zetten we je ook zelf aan de slag! De opleiding wordt namelijk afgesloten met een opdracht waarin je met je medestudenten een merkconcept moet ontwikkelen en presenteren. Hiervoor heb je niet alleen de opgedane kennis op het gebied van brand management nodig, maar ook je creativiteit om tot een bijzonder concept te komen. Elk jaar weer worden er concepten bedacht die de moeite van het uitvoeren waard zijn!

Varianten

De leergang Building Strong Brands kent twee varianten; variant A en B. Bij beide varianten is er sprake van 20 masterclasses verdeeld over 10 collegedagen. Wanneer je kiest voor variant B, sluit je deze af met één eindopdracht (zoals hierboven beschreven). Variant A kent daarnaast nog drie aanvullende opdrachten. Indien je kiest voor variant A en alle opdrachten met een voldoende afrondt, kan je voor twee modules vrijstellingen krijgen in het EURIB Masterprogramma. Je hoeft in dit masterprogramma dan nog maar vier van de in totaal zes modules te volgen.

Na afloop ontvang je bij beide varianten (A en B) een certificaat van deelname. De opleiding loopt van september tot januari.

Rooster

Datum Masterclass: ochtend Masterclass: middag
08-09-17 Identiteit: merkwaarden en -persoonlijkheid Persuasieve communicatie
22-09-17 Neuromarketing: merkwaarde in de hersenen Consumentengedrag
06-10-17 Gedragsbeïnvloeding: nudging Visuele perceptie
13-10-17 Digitale waardecreatie Internal branding
03-11-17 Digitale transformatie Useful brands
17-11-17 Crisismanagement MVO/ CSR
01-12-17 Brand stretching Brand-driven innovation
15-12-17 Service design Merk- en modellenrecht
12-01-18 Naamcreatie Storytelling
19-01-18 Human-centered design: contextmapping Intervisie: presentatie groepsopdracht

Investering

Variant A Variant B
Opleidingskosten 6.450 5.775
Literatuur 300 300
On campus 500 500
Totaal 7.250 6.575

Geïnteresseerd?christa-janse-500

Heb je nog vragen? Wellicht worden ze beantwoord in ons overzicht van veel gestelde vragen (FAQ).

Voor andere vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Christa Janse. Zij is te bereiken via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.