zomerdijk-cris-920x400

Cris Zomerdijk

Als veranderkundige en vennoot is Cris Zomerdijk verbonden aan Holland Consulting Group. Naast zijn adviespraktijk doceert hij als gastdocent bij EURIB en aan de Maastricht School of Management en de Baak.

De snel veranderende wereld vraagt mensen en organisaties om sneller te lopen en constant te blijven bewegen. Tegelijkertijd valt het niet mee om daadwerkelijk verandering te creëren. Zomerdijk gelooft erin dat we juist nu met meer energie, motivatie en succes in actie dienen te komen. Veranderingen te starten. Te experimenteren. En anderen daarin te inspireren om mee te bewegen. Hij is auteur van het inspirerende boek ‘Kom in beweging’ waarin hij praktische veranderinzichten deelt ‘voor de dromers die doen’. In januari 2017 verscheen zijn nieuwste boek ‘Doen’ samen met Theo Blom. Eerder schreef hij het boek ‘De ondernemende professional – waarde creëren in een veranderende markt’ wat meer dan 125 dagen in de top-100 van Managementboek.nl stond.

Onderwerpen

Verandermanagement, vernieuwing ontwikkelen, innovatie en organisatiecultuur.

Cris Zomerdijk verzorgt activerende lezingen, workshops, masterclasses en maatwerk trainings- en opleidingsprogramma’s. Laat zijn bijdrage uw eerste stap, versneller of duwtje richting droomprestaties zijn. Over de volgende vraagstukken gaat Zomerdijk graag met deelnemers in gesprek: veranderslagkracht en vernieuwing ontwikkelen, vergroten van ondernemerschap en wendbaarheid, versterken van de commerciële slagkracht of het verbeteren van klantgerichtheid, innovatie en organisatiecultuur.

Cris Zomerdijk boeken als spreker?

Heb jij interesse in Cris Zomerdijk als spreker op jouw evenement of bijeenkomst? Neem dan per mail contact met ons op! We helpen je graag je evenement tot een succes te maken!