sleeswijk-visser-froukje_920x420

Froukje Sleeswijk Visser

Dr.ir. Froukje Sleeswijk Visser is sinds 2006 werkzaam als onafhankelijk design researcher. In 2009 promoveerde ze op haar proefschrift met de titel ‘Bringing the everyday life of people into design’. Tegenwoordig is ze als parttime assistant professor verbonden aan de TU Delft en spendeert ze de rest van haar tijd aan projecten van haar bedrijf Contextqueen. Met deze organisatie richt ze zich op het onderzoek naar de alledaagse ervaringen van mensen en het gebruik daarvan voor innovatie van nieuwe producten of ervaringen en diensten. Ze werkt daarbij samen met de gebruiker en maakt gebruik van methoden als contextmapping en co-creatie en misschien wel het meest belangrijk, ze begeleidt het innovatieproces door middel van visualisatietechnieken en technieken voor proces management.

Onderwerpen

Context mapping, customer journey mapping, service design, human centered design, customer experience innovation, design research, design thinking.

Froukje Sleeswijk Visser boeken als spreker?

Heb jij interesse in Froukje Sleeswijk Visser als spreker op jouw evenement of bijeenkomst? Neem dan per mail contact met ons op! We helpen je graag je evenement tot een succes te maken!