lange-ingmar-de_920x400

Ingmar de Lange

Drs. Ingmar de Lange is een eigentijdse merkstrateeg. Hij weet vernieuwing en merkbouwen scherp te combineren. De Lange heeft een strategische achtergrond en is een voorloper op het gebied van merkbouwen in het digitale tijdperk.

Hij is oprichter van Mountview, een bureau voor merkstrategie, Daarvoor was hij partner bij Beyond the Line/WPP, één van de eerste niet-traditionele merkbureaus en hoofd-marketing/MT-lid bij Hyves. Ingmar is onderdeel van de Brand Boardroom en geeft colleges voor EURIB, Beeckestijn, NIMA en SRM en is een veelgevraagd spreker op congressen. Hij publiceert frequent. Zijn presentaties op Slideshare krijgen wereldwijde aandacht.

Onderwerpen

Innovatieve marketing, digitale marketing.

Veel merken zitten gevangen in een reclamewedloop. Dit komt door een gebrek aan innovatie. Merken die digitaal slim inzetten, vallen niet zozeer op met hun campagnes, maar met hun innovatieve services. Waar reclame consumenten verleidt iets te willen, zorgen slimme services dat ze meer kunnen. Want service is het nieuwe massamedium. Marketing verschuift zo van woorden naar daden.

Codewoorden zijn seamless, growth-hacking en storytelling: digitale services versoepelen cruciale handelingen op een manier die schaalbaar is en praatwaarde creëert.

Ingmar de Lange boeken als spreker?

Heb jij interesse in Ingmar de Lange als spreker op jouw evenement of bijeenkomst? Neem dan per mail contact met ons op! We helpen je graag je evenement tot een succes te maken!