consumer-insights

Korte opleiding Consumer Insights

Het voorspellen – en zelfs achteraf verklaren – van consumentengedrag is een van de moeilijkste dingen in ons vakgebied. In deze opleiding ontwikkel je een realistischer beeld van wat consumenten beweegt. Hierdoor kun je proposities ontwikkelen die rekening houden met de irrationaliteit van de consument. Deze opleiding is bedoeld voor marketeers, designers en communicatieprofessionals die hun doelgroep in beweging willen krijgen.

Programma

Voor deze opleiding hebben we een programma samengesteld dat bestaat uit drie collegedagen. De onderwerpen die tijdens deze drie dagen worden behandeld zijn:

Collegedag Onderwerpen
Consumer behaviour De onbewuste, irrationele consument – Consumentengedrag
Consumer-centered research Nieuwe onderzoekstechnieken – Conversieoptimalisatie / AB-testen
Neuromarketing insights Merkbeleving in het brein – Neuromarketingonderzoek in de praktijk

De collegedata zijn: 12 september, 13 september en 27 september 2019.

 

Als aanvulling op deze korte opleiding bevelen we je de hieronder genoemde, verdiepende onderwerpen aan:

Collegedag Onderwerpen
Merkidentiteit Bepalen van merkwaarden – Werken vanuit archetypen
Living the brand Brand culture – Internal branding

De collegedata zijn resp. 8 maart en 14 juni 2019.

 

Onderaan deze pagina kun je de brochure korte opleidingen aanvragen.

Zelf je opleiding samenstellen?

stel-zelf-je-opleiding-samenMocht je bepaalde dagen uit de korte opleiding Consumer Insights niet willen of kunnen volgen, dan kun je deze dagen ‘skippen’. Maar je kunt ook extra collegedagen kiezen uit een lijst van verdiepende onderwerpen. Bij het aanmelden voor deze opleiding, kun je door middel van een keuzemenu jouw voorkeuren kenbaar maken. Op deze manier stel je je eigen opleidingsprogramma samen, waarbij je niet perse op drie dagen uit hoeft te komen. En je betaalt alleen voor de dagen die jij kiest. 

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de korte opleiding Consumer Insights kun je contact met ons opnemen via de mail. Desgewenst kun je in je mail om een terugbelverzoek vragen.

Hieronder kun je je voor de hierboven genoemde opleiding aanmelden.

Bij het aanmelden kun je aangeven welke dagen je wel en niet wilt volgen. En of je dagen uit de verdiepende onderwerpen wilt volgen. Mocht je hulp nodig hebben bij het samenstellen van het door jou gewenste pakket, stuur dan s.v.p. even een mail!