internal-branding-920x400

Korte opleiding Internal Branding

Het succes van een merk wordt sterk bepaald door de organisatie erachter. “Buiten winnen, is binnen beginnen”. In deze opleiding staat de vraag centraal hoe een organisatie een merkcultuur kan creëren waarmee medewerkers zich kunnen identificeren en waar ze zich naar willen gedragen. Deze opleiding is gericht op managers en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor veranderingstrajecten die tot doel hebben het medewerkerrendement te verhogen (denk aan internal branding, ontwikkelings- en verander- en cultuuromslagprojecten).

Programma

Voor deze opleiding hebben we een programma samengesteld dat bestaat uit drie collegedagen. De onderwerpen die tijdens deze drie dagen worden behandeld zijn:

Collegedag Onderwerpen
1. Alignment Organisatie identiteit − Alignment 2.0
2. Strategische context Inside-out vs. outside-in − The living brand
3. Living the brand Brand culture − Internal branding

De collegedata zijn: 24 mei, 13 juni en 14 juni 2019.

 

Als aanvulling op deze korte opleiding bevelen we je de hieronder genoemde, verdiepende onderwerpen aan:

Collegedag Onderwerpen
Merkidentiteit Bepalen van merkwaarden – Werken vanuit archetypen
Profileren van je merk Contentmarketing – Storytelling
Projectmanagement Scrum & agile

De collegedata zijn resp. 8 maart, 23 mei en 5 juli 2019.

 

Onderaan deze pagina kun je de brochure korte opleidingen aanvragen.

Zelf je opleiding samenstellen?

stel-zelf-je-opleiding-samenMocht je bepaalde dagen uit de korte opleiding Internal Branding niet willen of kunnen volgen, dan kun je deze dagen ‘skippen’. Maar je kunt ook extra collegedagen kiezen uit een lijst van verdiepende onderwerpen. Bij het aanmelden voor deze opleiding, kun je door middel van een keuzemenu jouw voorkeuren kenbaar maken. Op deze manier stel je je eigen opleidingsprogramma samen, waarbij je niet perse op drie dagen uit hoeft te komen. En je betaalt alleen voor de dagen die jij kiest. 

Praktische informatie
  • De opleiding vindt plaats in Novotel Rotterdam Brainpark
  • Op donderdag of vrijdag van 9.30-16.30
  • De opleiding is inclusief lunch en studiematerialen
  • De groep bestaat uit minimaal 8 deelnemers

Download hier het rooster van de korte opleidingen.

Kosten

De deelnameprijs voor drie dagen bedraagt € 1457. Als je meer of minder dan drie dagen van dit programma volgt, dan gelden onderstaande prijzen:
1 dag €   525 |   2 dgn €   998
3 dgn € 1457 |   4 dgn € 1890
5 dgn € 2297 |   6 dgn € 2678
7 dgn € 3123 |   8 dgn € 3568
9 dgn € 4013 | 10 dgn € 4458
Als je meer dan tien dagen volgt, dan bedraagt de prijs voor iedere extra dag € 445. Alle bedragen worden vermeerderd met 21% BTW.

Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van EURIB van toepassing.

Studenten die minimaal vier modules uit het EURIB Masterprogramma hebben gevolgd en leden van BNO, DMN, Logeion of VPRA krijgen 10% korting. Alumni van het EURIB Masterprogramma krijgen 20% korting op de nettoprijs.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de korte opleiding Internal Branding kun je contact met ons opnemen via de mail. Desgewenst kun je in je mail om een terugbelverzoek vragen.

Hieronder kun je je voor de hierboven genoemde opleiding aanmelden.

Bij het aanmelden kun je aangeven welke dagen je wel en niet wilt volgen. En of je dagen uit de verdiepende onderwerpen wilt volgen. Mocht je hulp nodig hebben bij het samenstellen van het door jou gewenste pakket, stuur dan s.v.p. even een mail!