internal-branding-920x400

Korte opleiding Internal Branding

Het succes van een merk wordt sterk bepaald door de organisatie erachter. “Buiten winnen, is binnen beginnen”. In deze opleiding staat de vraag centraal hoe een organisatie een merkcultuur kan creëren waarmee medewerkers zich kunnen identificeren en waar ze zich naar willen gedragen. Deze opleiding is gericht op managers en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor veranderingstrajecten die tot doel hebben het medewerkerrendement te verhogen (denk aan internal branding, ontwikkelings- en verander- en cultuuromslagprojecten).

Programma

Voor deze opleiding hebben we een programma samengesteld dat bestaat uit drie collegedagen. De onderwerpen die tijdens deze drie dagen worden behandeld zijn:

Collegedag Onderwerpen
1. Alignment Organisatie identiteit − Alignment 2.0
2. Strategische context Inside-out vs. outside-in − The living brand
3. Living the brand Brand culture − Internal branding

De geplande start van deze opleiding is 22 mei 2020. De definitieve collegedata worden eind augustus 2019 bekendgemaakt.

 

Als aanvulling op deze korte opleiding bevelen we je de hieronder genoemde, verdiepende onderwerpen aan:

Collegedag Onderwerpen
Merkidentiteit Bepalen van merkwaarden – Werken vanuit archetypen
Profileren van je merk Contentmarketing – Storytelling
Projectmanagement Scrum & agile

De collegedata worden eind augustus 2019 bekendgemaakt.

 

Onderaan deze pagina kun je de brochure korte opleidingen aanvragen.

Zelf je opleiding samenstellen?

stel-zelf-je-opleiding-samenMocht je bepaalde dagen uit de korte opleiding Internal Branding niet willen of kunnen volgen, dan kun je deze dagen ‘skippen’. Maar je kunt ook extra collegedagen kiezen uit een lijst van verdiepende onderwerpen. Bij het aanmelden voor deze opleiding, kun je door middel van een keuzemenu jouw voorkeuren kenbaar maken. Op deze manier stel je je eigen opleidingsprogramma samen, waarbij je niet perse op drie dagen uit hoeft te komen. En je betaalt alleen voor de dagen die jij kiest. 

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de korte opleiding Internal Branding kun je contact met ons opnemen via de mail. Desgewenst kun je in je mail om een terugbelverzoek vragen.

Hieronder kun je je voor de hierboven genoemde opleiding aanmelden.

Bij het aanmelden kun je aangeven welke dagen je wel en niet wilt volgen. En of je dagen uit de verdiepende onderwerpen wilt volgen. Mocht je hulp nodig hebben bij het samenstellen van het door jou gewenste pakket, stuur dan s.v.p. even een mail!