positioneren

Korte opleiding Positioneren

Positioneren is een van de centrale topics waar het bij brand en reputation management om gaat. In deze opleiding gaat het om de vraag hoe je een gewenste beeldvorming rond een organisatie, dienst of product vormgeeft. Ook komt de vraag aan de orde hoe je een positionering door middel van manifestatie, communicatie en visualisatie tot leven wekt. Deze opleiding is bedoeld voor brand en product managers, marketeers en communicatieprofessionals die verantwoordelijk zijn voor het (commercieel) succes en de reputatie van hun merk.

Programma

Voor deze opleiding hebben we een programma samengesteld dat bestaat uit twee collegedagen. De onderwerpen die tijdens deze dagen worden behandeld zijn:

Collegedag Onderwerpen
1. Merkidentiteit Bepalen van merkwaarden – Werken vanuit archetypen
2. Positionering Positioneren – Merkportfolio & naming

 De collegedata zijn: 8 maart en 22 maart 2019.

 

Als aanvulling op deze korte opleiding bevelen we je de hieronder genoemde, verdiepende onderwerpen aan: 

Collegedag Onderwerpen
Profileren van je merk Contentmarketing – Storytelling
Strategische context Inside-out vs. outside-in – The living brand

De collegedata zijn resp. 23 mei en 13 juni 2019.

 

Onderaan deze pagina kun je de brochure korte opleidingen aanvragen.

Zelf je opleiding samenstellen?

stel-zelf-je-opleiding-samenMocht je bepaalde dagen uit de korte opleiding Positioneren niet willen of kunnen volgen, dan kun je deze dagen ‘skippen’. Maar je kunt ook extra collegedagen kiezen uit een lijst van verdiepende onderwerpen. Bij het aanmelden voor deze opleiding, kun je door middel van een keuzemenu jouw voorkeuren kenbaar maken. Op deze manier stel je je eigen opleidingsprogramma samen, waarbij je niet perse op alle dagen uit hoeft te komen. En je betaalt alleen voor de dagen die jij kiest. 

Praktische informatie
  • De opleiding vindt plaats in Novotel Rotterdam Brainpark
  • Op donderdag of vrijdag van 9.30-16.30
  • De opleiding is inclusief lunch en studiematerialen
  • De groep bestaat uit minimaal 8 deelnemers

Download hier het rooster van de korte opleidingen.

Kosten

De deelnameprijs voor twee dagen bedraagt € 998. Als je meer of minder dan twee dagen van dit programma volgt, dan gelden onderstaande prijzen:
1 dag €   525 |   2 dgn €   998
3 dgn € 1457 |   4 dgn € 1890
5 dgn € 2297 |   6 dgn € 2678
7 dgn € 3123 |   8 dgn € 3568
9 dgn € 4013 | 10 dgn € 4458
Als je meer dan tien dagen volgt, dan bedraagt de prijs voor iedere extra dag € 445. Alle bedragen worden vermeerderd met 21% BTW.

Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van EURIB van toepassing.

Studenten die minimaal vier modules uit het EURIB Masterprogramma hebben gevolgd en leden van BNO, DMN, Logeion of VPRA krijgen 10% korting. Alumni van het EURIB Masterprogramma krijgen 20% korting op de nettoprijs.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de korte opleiding Positioneren kun je contact met ons opnemen via de mail. Desgewenst kun je in je mail om een terugbelverzoek vragen.

Hieronder kun je je voor de hierboven genoemde opleiding aanmelden.

Bij het aanmelden kun je aangeven welke dagen je wel en niet wilt volgen. En of je dagen uit de verdiepende onderwerpen wilt volgen. Mocht je hulp nodig hebben bij het samenstellen van het door jou gewenste pakket, stuur dan s.v.p. even een mail!