strategie-innovatie

Korte opleiding Strategie & Innovatie

Creatieve organisaties zijn vaak succesvoller dan organisaties waar creativiteit en innovatie een minder belangrijke rol spelen. In deze opleiding staat de vraag centraal hoe je het creatieve potentieel van je organisatie kunt ontsluiten en managen. Het managen van creativiteit en innovatie behelst meer dan alleen het coördineren van de creatieve competentie in de organisatie; het gaat erom dat je de creatieve competentie strategisch kunt borgen om zodoende samenwerking, verandering en innovatie te stimuleren. Deze opleiding is bedoeld voor iedereen (managers en designers) die aan de slag wil met het creatieve potentieel in zijn of haar organisatie.

Programma

Voor deze opleiding hebben we een programma samengesteld dat bestaat uit drie collegedagen. De onderwerpen die tijdens deze drie dagen worden behandeld zijn:

Collegedag Onderwerpen
1. Strategie en verandering De conceptgedreven organisatie – Innovatie in de praktijk
2. De creatieve organisatie Design thinking – Human-centered design research
3. Projectmanagement Scrum & agile

De geplande start van deze opleiding is 26 juni 2020. De definitieve collegedata worden eind augustus 2019 bekendgemaakt.

 

Als aanvulling op deze korte opleiding bevelen we je de hieronder genoemde, verdiepende onderwerpen aan:

Collegedag Onderwerpen
Innovating the brand Innovatiemanagement – Brand-driven innovation

De collegedata worden eind augustus 2019 bekendgemaakt.

 

Onderaan deze pagina kun je de brochure korte opleidingen aanvragen.

Zelf je opleiding samenstellen?

stel-zelf-je-opleiding-samenMocht je bepaalde dagen uit de korte opleiding Strategie & Innovatie niet willen of kunnen volgen, dan kun je deze dagen ‘skippen’. Maar je kunt ook extra collegedagen kiezen uit een lijst van verdiepende onderwerpen. Bij het aanmelden voor deze opleiding, kun je door middel van een keuzemenu jouw voorkeuren kenbaar maken. Op deze manier stel je je eigen opleidingsprogramma samen, waarbij je niet perse op drie dagen uit hoeft te komen. En je betaalt alleen voor de dagen die jij kiest. 

Praktische informatie
  • De opleiding vindt plaats in Novotel Rotterdam Brainpark
  • Op donderdag of vrijdag van 9.30-16.30
  • De opleiding is inclusief lunch en studiematerialen
  • De groep bestaat uit minimaal 8 deelnemers

Download hier het rooster van de korte opleidingen.

Kosten

De deelnameprijs voor drie dagen bedraagt € 1457. Als je meer of minder dan drie dagen van dit programma volgt, dan gelden onderstaande prijzen:
1 dag €   525 |   2 dgn €   998
3 dgn € 1457 |   4 dgn € 1890
5 dgn € 2297 |   6 dgn € 2678
7 dgn € 3123 |   8 dgn € 3568
9 dgn € 4013 | 10 dgn € 4458
Als je meer dan tien dagen volgt, dan bedraagt de prijs voor iedere extra dag € 445. Alle bedragen worden vermeerderd met 21% BTW.

Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van EURIB van toepassing.

Studenten die minimaal vier modules uit het EURIB Masterprogramma hebben gevolgd en leden van BNO, DMN, Logeion of VPRA krijgen 10% korting. Alumni van het EURIB Masterprogramma krijgen 20% korting op de nettoprijs.

Voor meer informatie over de korte opleiding Strategie & Innovatie kun je contact met ons opnemen via de mail. Desgewenst kun je in je mail om een terugbelverzoek vragen.

Hieronder kun je je voor de hierboven genoemde opleiding aanmelden.

Bij het aanmelden kun je aangeven welke dagen je wel en niet wilt volgen. En of je dagen uit de verdiepende onderwerpen wilt volgen. Mocht je hulp nodig hebben bij het samenstellen van het door jou gewenste pakket, stuur dan s.v.p. even een mail!