strategische-context

Korte opleiding Strategische Context

Brand, design en reputation management kunnen pas goed uit de verf komen, als daar voor intern ruimte wordt geboden. Als een CEO bepaalde plannen of strategieën niet ziet zitten, dan wordt een initiatief al gauw een ‘mission impossible’. Vaak helpt het als je de taal van een CEO leert spreken en weet wat zijn of haar denkkader is. In de korte opleiding Strategische Context gaan we in op dit aspect van de zogeheten ‘interne omgeving’. De nadruk ligt daarbij op een van de belangrijkste issues van ons vakgebied: de mate waarin organisaties ‘in verbinding’ met de buitenwereld staan en hoe je dit desgewenst kunt veranderen. Ook is er aandacht voor verdienmodellen; hoe stel je een verdienmodel op dat het best past bij de waardecreatie van jouw organisatie. Deze opleiding is bedoeld voor professionals die verantwoordelijk zijn voor het merkenbeleid van een organisatiemerk (‘corporate brand’), een dienstmerk (‘service brand’), of productmerk (‘product brand’).

Programma

Voor deze opleiding hebben we een programma samengesteld dat bestaat uit twee collegedagen. De onderwerpen die tijdens deze dagen worden behandeld zijn:

Collegedag Onderwerpen
1. Strategische context Product- (‘inside-out’) vs. markt – (‘outside-in’) oriëntatie – Brand Reputation Grid
2. Business Model Canvas & Waardecreatie Disruptie door businessmodellen – Value & pricing

 

Als aanvulling op deze korte opleiding kun je kiezen voor de volgende, verdiepende onderwerpen:

Collegedag Onderwerpen
A. Projectmanagement Scrum & agile

 

Onderaan deze pagina kun je de brochure korte opleidingen aanvragen (incl. de meest actuele data).

Zelf je opleiding samenstellen?

stel-zelf-je-opleiding-samenMocht je bepaalde dagen uit de korte opleiding Strategische Context niet willen of kunnen volgen, dan kun je deze dagen ‘skippen’. Maar je kunt ook extra collegedagen kiezen uit een lijst van verdiepende onderwerpen. Bij het aanmelden voor deze opleiding, kun je door middel van een keuzemenu jouw voorkeuren kenbaar maken. Op deze manier stel je je eigen opleidingsprogramma samen, waarbij je niet perse op alle dagen uit hoeft te komen. En je betaalt alleen voor de dagen die jij kiest. 

Praktische informatie
  • De opleiding vindt plaats in Novotel Rotterdam Brainpark
  • Op donderdag of vrijdag van 9.30-16.30
  • De opleiding is inclusief lunch en studiematerialen
  • De groep bestaat uit minimaal 8 deelnemers

Download hier het rooster van de korte opleidingen.

Kosten

De deelnameprijs voor twee dagen bedraagt € 998. Als je meer of minder dan twee dagen van dit programma volgt, dan gelden onderstaande prijzen:
1 dag €   525 |   2 dgn €   998
3 dgn € 1457 |   4 dgn € 1890
5 dgn € 2297 |   6 dgn € 2678
7 dgn € 3123 |   8 dgn € 3568
9 dgn € 4013 | 10 dgn € 4458
Als je meer dan tien dagen volgt, dan bedraagt de prijs voor iedere extra dag € 445. Alle bedragen worden vermeerderd met 21% BTW.

Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van EURIB van toepassing.

Studenten die minimaal vier modules uit het EURIB Masterprogramma hebben gevolgd en leden van BNO, DMN, Logeion of VPRA krijgen 10% korting. Alumni van het EURIB Masterprogramma krijgen 20% korting op de nettoprijs.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de korte opleiding Strategische Context kun je contact met ons opnemen via de mail. Desgewenst kun je in je mail om een terugbelverzoek vragen.

Hieronder kun je je voor de hierboven genoemde opleiding aanmelden.

Bij het aanmelden kun je aangeven welke dagen je wel en niet wilt volgen. En of je dagen uit de verdiepende onderwerpen wilt volgen. Mocht je hulp nodig hebben bij het samenstellen van het door jou gewenste pakket, stuur dan s.v.p. even een mail!