42401710 - young creative business people at office

Unieke opzet EURIB Korte opleidingen
Bij EURIB organiseren we al bijna 20 jaar opleidingen op het gebied van brand, design en reputation management. In deze tijd waarin jezelf steeds meer wilt bepalen wat je wel en niet volgt, vinden wij dat we in onderwijs niet achter kunnen blijven. Daarom hebben we een uniek concept bedacht: stel zelf je opleiding samen!

Wij vinden dat bij korte opleidingen ‘individueel maatwerk’ de norm moet zijn. Daarom hebben we deze opleidingen anders ingericht dan andere aanbieders. We hebben zeven korte opleidingen op het programma staan, waarin je zelf de onderwerpen kunt kiezen die je wilt volgen. Je kunt minder dagen volgen, dagen inruilen voor collegedagen uit een ander programma, maar ook dagen kiezen uit een lijstje van extra, aanbevolen onderwerpen voor meer verdieping. Zo volg je dus een programma dat bij jou past! Nieuwsgierig hoe dit werkt? Kijk gerust even rond bij onderstaande korte opleidingen. Onderaan de pagina vind je meer informatie over het zelf samenstellen van je programma! Wil je alles rustig op papier nalezen? Vraag dan hier de brochure EURIB Korte opleidingen aan.

Heb je vragen over deze nieuwe opzet? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, we leggen het graag aan je uit.

Rik RiezebosIn dit programma staat de vraag centraal hoe je een merk bouwt en onderhoudt. Ook komt aan de orde hoe je je merk beschermt en verdedigt. Door de korte opleiding Brand Management te volgen, til je in korte tijd je merkstrategische kennis naar een hoger niveau. Deze opleiding is bedoeld voor professionals die verantwoordelijk zijn voor het merkenbeleid van een organisatiemerk (‘corporate brand’), een dienstmerk (‘service brand’), of productmerk (‘product brand’). Met onder meer dr. Rik Riezebos.

» Lees meer

jaap-van-der-grinten-500Positioneren is een van de centrale topics waar het bij brand en reputation management omgaat. In deze opleiding gaat het om de vraag hoe je een gewenste beeldvorming rond een organisatie, dienst of product vormgeeft. Ook komt de vraag aan de orde hoe je een positionering door middel van manifestatie, communicatie en visualisatie tot leven wekt. Deze opleiding is bedoeld voor brand en product managers, marketeers en communicatieprofessionals die verantwoordelijk zijn voor het (commercieel) succes en de reputatie van hun merk. Met onder meer drs. Jaap van der Grinten.

» Lees meer

Een doelgerichte online strategie is niet meer weg te denken uit het marketing- en communicatiebeleid van organisaties. In deze opleiding gaan we in op praktische vraagstukken en handige tools die het mogelijk maken jouw online marketingstrategie te vormen, in te zetten en succesvol te behouden. Deze korte opleiding is bedoeld voor professionals die grip willen krijgen en houden op de online activiteiten van hun organisatie, en (meer) kennis willen vergaren over de strategische en praktische inzet van online marketingtools. Met onder meer Laura Hamer Mcc.

» Lees meer

Reputatiemanagement is er op gericht om proactief, op structurele wijze, de kloof tussen de identiteit van de organisatie en de externe verwachtingen zo klein mogelijk te houden. De gedachte achter deze opleiding is dat de levensvatbaarheid van een organisatie sterk afhangt van de mate waarin zij voldoet aan de verwachtingen van haar omgeving. Deze opleiding is bedoeld voor directeuren, managers en medewerkers die meer grip op de reputatie van hun bedrijf of instelling willen krijgen. Met onder meer drs. Paul Stamsnijder.

» Lees meer

marc-van-eck-500Het succes van een merk wordt sterk bepaald door de organisatie erachter. “Buiten winnen, is binnen beginnen”. In deze opleiding staat de vraag centraal hoe een organisatie een merkcultuur kan creëren waarmee medewerkers zich kunnen identificeren en waar ze zich naar willen gedragen. Deze opleiding is gericht op managers en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor veranderingstrajecten die tot doel hebben het medewerkerrendement te verhogen (denk aan internal branding, ontwikkelings- en verander- en cultuuromslagprojecten). Met onder meer drs. Marc van Eck RM.

» Lees meer

In deze opleiding staat de vraag centraal hoe je het creatieve potentieel van je organisatie kunt ontsluiten en managen. Het gaat dan onder meer om het strategisch borgen van de creatieve competentie en het stimuleren van samenwerking, verandering en innovatie. Designmanagement behelst dan ook meer dan alleen het coördineren van deze creatieve competentie in de organisatie. Deze opleiding is bedoeld voor iedereen (managers en designers) die het creatieve potentieel in zijn of haar organisatie wil ontsluiten. Met onder meer Erik Roscam Abbing MSc MDM.

» Lees meer

Het voorspellen – en zelfs achteraf verklaren – van consumentengedrag is een van de moeilijkste dingen in ons vakgebied. In deze opleiding ontwikkel je een realistischer beeld van wat consumenten beweegt. Hierdoor kun je proposities ontwikkelen die rekening houden met de irrationaliteit van de consument. Deze  opleiding is bedoeld voor marketeers, designers en communicatieprofessionals die hun doelgroep in beweging willen krijgen. Met onder meer dr. Jeske Nederstigt.

» Lees meer

Zelf je opleiding samenstellen

stel-zelf-je-opleiding-samenMocht je bepaalde dagen uit een korte opleiding niet willen of kunnen volgen, dan kun je deze dagen ‘skippen’. Maar je kunt ook extra collegedagen kiezen uit een lijst van verdiepende onderwerpen. Bij het aanmelden voor een opleiding, kun je door middel van een keuzemenu jouw voorkeuren kenbaar maken. Op deze manier stel je je eigen opleidingsprogramma samen, waarbij je niet perse op het door ons voorgestelde aantal dagen van een opleiding uit hoeft te komen. En je betaalt uiteraard alleen voor de dagen die jij kiest.