eck-marc-van

Marc van Eck

Marc van Eck is oprichter en managing partner van strategisch marketingadviesbureau Business Openers. Hij is bedrijfseconoom en werkte voorheen voor Procter & Gamble en Bain & Company.

Van Eck is adviseur op directieniveau voor vele grote commerciële merken in Nederland, maar werkt doelbewust ook voor non-profit merken en kleine merken die groot willen worden. Hij is grondlegger van karaktervol positioneren en internal branding in Nederland.

Marc van Eck is voorzitter van het college van Register Marketeers en auteur van diverse best selling marketing boeken, waaronder ‘Internal branding in de praktijk; het merk als kompas’ (2008) en ‘Businessplan op 1 A4; word succesvoller met OGSM’ (2012). Zijn zesde en nieuwste boek ‘Karaktervol positioneren’ is in september 2016 uitgekomen. Van Eck is executive lecturer bij de Nyenrode Business University en gastdocent bij vele andere onderwijsinstellingen. Ook is hij voorzitter van de Effie jury voor merkcampagnes en tevens voorzitter van de Dutch Marketing Awards.

Tevens is hij oprichter van het duurzame Espresso merk Medellín Secret dat sinds begin 2016 bij Albert Heijn verkrijgbaar is en het eerste ‘zuivere’ koffiemerk is dat niet is gemelangeerd maar van één specifieke topplantage komt.

Onderwerpen

Marc van Eck geeft lezingen over marketing, (internal) branding, positioneren, strategie en ondernemerschap.

Marc van Eck boeken als spreker?

Heb jij interesse in Marc van Eck als spreker op jouw evenement of bijeenkomst? Neem dan per mail contact met ons op! We helpen je graag je evenement tot een succes te maken!