Masterclass Internal Branding

Bij veel organisaties staat het onderwerp internal branding hoog op de agenda. In de meeste gevallen zijn op dit gebied door de afdeling interne communicatie allerlei initiatieven ontplooid. Ondanks het enthousiasme en de vernieuwingsdrang bij deze afdelingen, komen internal branding projecten lang niet altijd goed uit de verf. Diverse onderzoeken en cases tonen aan dat een aantal interne organisatiefactoren – naast communicatie – een grote invloed heeft op het gedrag van medewerkers en daarmee op de reputatie en het succes van een onderneming. Internal branding behelst dan ook meer dan interne communicatie. De vraag die centraal staat in deze masterclass is hoe een organisatie een merkcultuur kan creëren waarmee medewerkers zich willen identificeren en waarnaar ze zich willen gedragen.

Wat leer je tijdens de Masterclass Internal Branding?

Bij internal branding ligt de nadruk op de vraag wat het merk kan betekenen voor de interne organisatie. Ofwel: hoe de belofte (‘promise’) en de prestatie (‘delivery’) optimaal op elkaar kunnen aansluiten. Externe beloften moeten intern ook waargemaakt worden. In deze masterclass wordt het gedachtegoed van internal branding uiteengezet en wordt een stappenplan toegelicht om tot uiterst betrokken medewerkers te komen. Tijdens deze masterclass krijg je instrumenten aangereikt die een organisatie in beweging kunnen zetten.

De masterclass wordt verzorgd door Marc van Eck. Marc is oprichter en managing partner van strategisch marketingadviesbureau Business Openers. Van Eck is adviseur op directieniveau voor vele grote commerciële merken in Nederland, maar werkt doelbewust ook voor non-profit merken en kleine merken die groot willen worden. Hij is grondlegger van karaktervol positioneren en internal branding in Nederland.

NB: met de masterclasses die EURIB ieder jaarjaar organiseert, blijf je goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen! En wist je dat je ook nog eens een aantrekkelijke korting krijgt als je er meerdere volgt?

Praktische informatie
  • De masterclass vindt plaats bij Novotel Brainpark Rotterdam, K.P. van der Mandelelaan 150, 3062 MB Rotterdam
  • Op donderdag 28 juni 2018 (13.30-16.30 uur)
  • De masterclass is inclusief lunch (inloop vanaf 13.00 uur) en hand-out
  • De groep bestaat uit minimaal 8 en maximaal 25 deelnemers
Kosten

De prijs per masterclass bedraagt € 265. Je krijgt een aantrekkelijke korting bij inschrijving voor alle vier de masterclasses (€ 925); voor drie masterclasses is de prijs € 715 en voor twee masterclasses € 495 (alle prijzen excl. 21% BTW).

Studenten die minimaal vier modules uit het EURIB Masterprogramma hebben gevolgd en leden van BNO, DMN, Logeion of VPRA krijgen 10% korting. Alumni van het EURIB Masterprogramma krijgen 20% korting op de nettoprijs.

Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van EURIB van toepassing.

Masterclasses Strategisch Merkenbeleid 2018

Ieder jaar organiseert EURIB een aantal masterclasses onder de titel Strategisch Merkenbeleid. Wil je bij meerdere masterclasses aanwezig zijn? Dan ontvang je een aantrekkelijke korting (zie ‘kosten’).

Social media marketing

Paul Blok

25 mei

Werken vanuit een purpose

15 juni

Isolde Schram

Internal Branding

28 juni

Marc van Eck

Rik Riezebos

Nudging

21 september

Rik Riezebos

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over deze en andere masterclasses kun je contact via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.

Hieronder (‘Inschrijven masterclass’) kun je je voor de hierboven genoemde masterclass(es) aanmelden.

Let op: aan masterclasses kunnen niet meer dan 30 mensen deelnemen.

Voor sommige masterclasses is veel belangstelling, dus meld je tijdig aan!