Masterclass Social media marketing

 

Social media is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Steeds vaker zijn consumenten via internet actief: ze kopen online via webwinkels en door de populariteit van sociale media ontstaan invloedrijke online communities waar over jouw product, dienst of merk gesproken en gediscussieerd wordt. Hoe speel jij  in op die altijd aanwezige en googelende consument? Hoe kun je in het snelle tempo van online ontwikkelingen bijblijven met jouw projectmanagement? En heb jij nog wel invloed op het online gedrag van jouw klanten of doelgroepen? Veel organisaties én zzp’ers lopen vaak tegen deze – vooral praktische – vraagstukken aan op het gebied van online marketing.

De masterclass wordt verzorgd door drs. Paul Blok, afgestudeerd aan de opleiding Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is digital media- en marketingstrateeg, adviseur en spreker. Hij helpt merken zich aan te passen aan de realiteit van digitalisering en social media. Door het veranderde gedrag van consumenten, klanten, burgers, medewerkers te (h)erkennen, helpt hij organisaties met het maken van de vereiste transitie en geeft daarbij aandacht aan de organisatorische consequenties.

Wat leer je tijdens deze masterclass?

Tijdens de masterclass social media marketing leer je dat social media een uitstekende manier om de dialoog met de klant aan te gaan. Tijdens deze masterclass gaan we in op de verschillende social media kanalen en hoe je deze kunt inzetten om je merk, dienst of product onder de aandacht te brengen. We gaan in op veelvoorkomende vragen en je krijgt handige tools die het mogelijk maken jouw sociale media strategie te vormen, in te zetten en succesvol te behouden.

NB: met de vier masterclasses die EURIB dit voorjaar organiseert, blijf je goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen! En wist je dat je ook nog eens een aantrekkelijke korting krijgt als je ze alle vier volgt?

Praktische informatie
  • De masterclass vindt plaats bij Novotel Brainpark, K.P. van der Mandelelaan 150, 3062 MB Rotterdam
  • Op vrijdagmiddag 25 mei 2018 (13.30-16.30 uur)
  • De masterclass is inclusief lunch (inloop vanaf 13.00 uur) en hand-out
  • De groep bestaat uit minimaal 8 en maximaal 35 deelnemers
Masterclasses Strategisch Merkenbeleid voorjaar 2018

In het voorjaar van 2018 worden in totaal vier masterclasses georganiseerd. Wil je bij meerdere masterclasses aanwezig zijn? Dan ontvang je een aantrekkelijke korting (zie ‘kosten’).

Communicatie en Duurzaamheid

19 april

Piet Hein Coebergh

Social media marketing

25 mei

Paul Blok

Werken vanuit een purpose

15 juni

Isolde Schram

Internal Branding

28 juni

Marc van Eck

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over deze en andere masterclasses kun je contact opnemen via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.

Hieronder (‘Inschrijven masterclass’) kun je je voor de hierboven genoemde masterclass(es) aanmelden.

Let op: aan masterclasses kunnen niet meer dan 35 mensen deelnemen.

Voor sommige masterclasses is veel belangstelling, dus meld je tijdig aan!