Masterclass Van Story-telling naar Story-doing

Sterke merken hebben een sterk verhaal, net als sterke leiders. Daarbij maken ze onder andere slim gebruik van eeuwenoude principes. En ze begrijpen dat het niet alleen gaat om wat er wordt verteld. Merken die niet doen wat ze beloven, worden immers op social media al snel aan de schandpaal genageld. Succesvolle verhalen gaan volgens Ingmar de Lange daarom over wat het merk doèt. Volgens hem kan storytelling daardoor niet langer zonder ‘story-doing’!

Wat leer je tijdens de Masterclass Van Story-telling naar Story-doing?

Op vrijdagmiddag 10 november organiseert EURIB de masterclass over ‘Van story-telling naar story-doing’. De masterclass wordt verzorgd door Ingmar de Lange van Mountview. Ten eerste zal Ingmar zijn kennis delen over het opzetten en uitvoeren van een brand story. Hoe doe je dat eigenlijk? Neem nou bijvoorbeeld Tesla. Het verhaal wordt hier onder andere verteld door middel van innovaties. En bij Coolblue wordt het verhaal verteld door middel van hun bijzondere service, die soms hilarische vormen aan kan nemen. Ook Tony’s Chocolonely heeft zowel story-telling als story-doing goed op orde. Vervolgens zal Ingmar uiteenzetten dat een verhaal niet langer alleen verteld moet worden, maar ook moet worden uitgevoerd en waargemaakt. Relevante vragen zijn hierbij onder andere: welke rol kiest je merk? En welk commercieel effect heeft dat dan? In deze masterclass deelt Ingmar al zijn inzichten en ervaringen op het gebied van ‘story-doing’!

Ingmar de Lange is strateeg en oprichter van merkbureau Mountview. Hij ontwikkelde positioneringen, proposities en promoties voor veel bekende merken. Hij is een voorloper rond vernieuwende marketing. Vandaar dat hij bij diverse marketingopleidingen doceert.

NB: met de vier masterclasses die EURIB dit najaar organiseert, blijf je goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen! En wist je dat je ook nog eens een aantrekkelijke korting krijgt als je ze alle vier volgt?

Praktische informatie
  • De masterclass vindt plaats bij Novotel Brainpark Rotterdam, K.P. van der Mandelelaan 150, 3062 MB Rotterdam
  • Op vrijdagmiddag 10 november 2017 (13.30-17.00 uur)
  • De masterclass is inclusief lunch (inloop vanaf 13.00 uur) en hand-out
  • De groep bestaat uit minimaal 8 en maximaal 35 deelnemers
Kosten

De prijs per masterclass bedraagt € 265. Je krijgt een aantrekkelijke korting bij inschrijving voor alle vier de masterclasses (€ 925); voor drie masterclasses is de prijs € 715 en voor twee masterclasses € 495 (alle prijzen excl. 21% BTW).

Studenten die minimaal vier modules uit het EURIB Masterprogramma hebben gevolgd en leden van BNO, DMN, Logeion of VPRA krijgen 10% korting. Alumni van het EURIB Masterprogramma krijgen 20% korting op de nettoprijs.

Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van EURIB van toepassing.

Masterclasses Strategisch Merkenbeleid najaar 2017

In het najaar van 2017 worden in totaal vier masterclasses georganiseerd. Wil je bij meerdere masterclasses aanwezig zijn? Dan ontvang je een aantrekkelijke korting (zie ‘kosten’).

masterclass online reputatiemanagement

Online Reputatie-
management

13 oktober

Kevin Lamers

Van Story-telling
naar Story-doing

10 November

Ingmar de Lange

Influencer
Marketing

8 december

Carole Lamarque

Nudging

8 februari

Rik Riezebos

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over deze en andere masterclasses kun je contact opnemen met EURIB: via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.

Hieronder (‘Inschrijven masterclass’) kun je je voor de hierboven genoemde masterclass(es) aanmelden.

Let op: aan masterclasses kunnen niet meer dan 35 mensen deelnemen.

Voor sommige masterclasses is veel belangstelling, dus meld je tijdig aan!