Masterclass Werken vanuit een purpose

Brand management richt zich van oorsprong op de afnemers van je product. Later is de werkingssfeer opgerekt naar medewerkers (internal branding). Je kunt je afvragen of dit nog langer volstaat. Steeds meer dringt het besef door dat organisaties en merken ook een maatschappelijke rol hebben te vervullen. De transparantie die internet biedt (social media e.d.) zorgen er ook nog eens voor dat je als merk niet langer ‘hide & seek’ kunt spelen.

Wat leer je tijdens de Masterclass Werken vanuit een purpose?

Op vrijdagmiddag 15 juni organiseert EURIB een masterclass over ‘Werken vanuit een purpose’. Deze masterclass wordt verzorgd door Isolde Schram, founder van HopStep&Leap Company. Isolde zal in de masterclass ingaan op het werken vanuit een purpose. Bij sommige bedrijven zit dit verankerd in alles wat ze doen. Dit soort bedrijven zijn dan ook vaak gestart vanuit een maatschappelijke doelstelling; denk aan de Ocean Cleanup van Boyan Slat. Maar hoe bouw je nu eigenlijk een ‘purpose’ in een bedrijf dat al langer bestaat en vroeger om geheel andere redenen is opgericht? En hoe zorg je ervoor dat dit niet als een ‘marketingtrucje’ overkomt? Aangezien consumenten vandaag de dag het niet alleen belangrijk vinden wat een bedrijf doet, maar ook waarom het iets doet, kan je deze masterclass als brand manager eigenlijk niet missen. Leer in deze eerste masterclass de eerste beginselen om te werken vanuit een purpose!

Isolde Schram zal in deze masterclass meer inzicht geven in de voordelen en kenmerken van een passende purpose. Daarnaast zal zij concrete handvatten geven hoe je als bedrijf ‘purposeful’ kunt worden.

NB: met de masterclasses die EURIB organiseert, blijf je goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen! En wist je dat je ook nog eens een aantrekkelijke korting krijgt als je meerdere masterclasses volgt?

Praktische informatie
  • De masterclass vindt plaats in Novotel Brainpark Rotterdam, K.P. van der Mandelelaan 150, 3062 MB Rotterdam
  • Op vrijdagmiddag 15 juni 2018 (13.30-17.00 uur)
  • De masterclass is inclusief lunch (inloop vanaf 13.00 uur) en hand-out
  • De groep bestaat uit minimaal 8 deelnemers en maximaal 30 deelnemers
Masterclasses Strategisch Merkenbeleid 2018

Ieder jaar organiseert EURIB een aantal masterclasses onder de titel Strategisch Merkenbeleid. Wil je bij meerdere masterclasses aanwezig zijn? Dan ontvang je een aantrekkelijke korting (zie ‘kosten’).

Social media marketing

Paul Blok

25 mei

Werken vanuit een purpose

15 juni

Isolde Schram

Internal Branding

28 juni

Marc van Eck

Rik Riezebos

Nudging

21 september

Rik Riezebos

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over deze en andere masterclasses kun je contact opnemen via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.

Hieronder (‘Inschrijven masterclass’) kun je je voor de hierboven genoemde masterclass(es) aanmelden.

Let op: aan masterclasses kunnen niet meer dan 30 mensen deelnemen.

Voor sommige masterclasses is veel belangstelling, dus meld je tijdig aan!