Opleiding Profileren van je merk - 15 juni

Een doelgerichte online strategie is niet meer weg te denken uit het marketing- en communicatiebeleid van organisaties. Deze dag staat in het teken van het profileren van je merk. De onderwerpen die aan bod komen zijn Contentmarketing en Storytelling. De dag wordt ingevuld aan de hand van praktische vraagstukken. Je krijgt handige tools die het mogelijk maken jouw online marketingstrategie te vormen, in te zetten en succesvol te behouden. Deze dag is bedoeld voor professionals die grip willen krijgen en houden op de online activiteiten van hun organisatie, en (meer) kennis willen vergaren over de strategische en praktische inzet van online marketingtools.

Programma

De opleidingsdag ‘Profileren van je merk’ is onderdeel van de korte opleiding Online Marketing Strategie. Voor deze opleiding hebben we een programma samengesteld dat bestaat uit drie collegedagen die onafhankelijk van elkaar te volgen zijn. De onderwerpen die tijdens deze drie dagen worden behandeld zijn:

Collegedag Onderwerpen
1. Online merkstrategie Online strategie – Inbound marketing
2. Online engagement Vindbaarheid (SEO, SEA) – Social media marketing
3. Profileren van je merk Contentmarketing – Storytelling

 

Als aanvulling op deze korte opleiding kun je kiezen voor de volgende, verdiepende onderwerpen:

Collegedag Onderwerpen
A. Merkstrategie Merkportfolio: naming – Merkportfolio: protection
B. Consumer-centered research Big data – Conversieoptimalisatie
C. Projectmanagement Scrum & agile

 

Onderaan deze pagina kun je de brochure korte opleidingen aanvragen (incl. de meest actuele data).

Zelf je opleiding samenstellen?

stel-zelf-je-opleiding-samenMocht je bepaalde dagen uit de korte opleiding Online Marketing Strategie niet willen of kunnen volgen, dan kun je deze dagen ‘skippen’. Maar je kunt ook extra collegedagen kiezen uit een lijst van verdiepende onderwerpen. Bij het aanmelden voor deze opleiding, kun je door middel van een keuzemenu jouw voorkeuren kenbaar maken. Op deze manier stel je je eigen opleidingsprogramma samen, waarbij je niet perse op drie dagen uit hoeft te komen. En je betaalt alleen voor de dagen die jij kiest. 

Praktische informatie
  • De opleiding vindt plaats in Novotel Rotterdam Brainpark
  • Op donderdag of vrijdag van 9.30-16.30
  • De opleiding is inclusief lunch en studiematerialen
  • De groep bestaat uit minimaal 8 deelnemers

Download hier het rooster van de korte opleidingen.

Kosten

De deelnameprijs voor drie dagen bedraagt € 1457. Als je meer of minder dan drie dagen van dit programma volgt, dan gelden onderstaande prijzen:
1 dag €   525 |   2 dgn €   998
3 dgn € 1457 |   4 dgn € 1890
5 dgn € 2297 |   6 dgn € 2678
7 dgn € 3123 |   8 dgn € 3568
9 dgn € 4013 | 10 dgn € 4458
Als je meer dan tien dagen volgt, dan bedraagt de prijs voor iedere extra dag € 445. Alle bedragen worden vermeerderd met 21% BTW.

Op alle boekingen zijn de algemene voorwaarden van EURIB van toepassing.

Studenten die minimaal vier modules uit het EURIB Masterprogramma hebben gevolgd en leden van BNO, DMN, Logeion of VPRA krijgen 10% korting. Alumni van het EURIB Masterprogramma krijgen 20% korting op de nettoprijs.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de korte opleidingen kun je contact met ons opnemen via de mail. Desgewenst kun je in je mail om een terugbelverzoek vragen.

Hieronder (‘Inschrijven opleiding’) kun je je voor de hierboven genoemde opleiding aanmelden.

Bij het aanmelden kun je aangeven welke dagen je wel en niet wilt volgen. En of je dagen uit de verdiepende onderwerpen wilt volgen. Mocht je hulp nodig hebben bij het samenstellen van het door jou gewenste pakket, stuur dan s.v.p even een e-mail!