Team
Rik Riezebos
Dr. Rik Riezebos

Rik Riezebos is algemeen directeur van EURIB en managing consultant van Brand Capital. Hij studeerde economische psychologie aan de Universiteit van Tilburg. Hij volgde daarna het ‘Phd. program in general management’ aan de RSM/Erasmus Universiteit, waarna hij aan deze universiteit was aangesteld als universitair hoofddocent Marketingcommunicatie en Merkenbeleid. Daarnaast was hij directeur strategie bij TBWA/ARA Communicatie-adviesbureau te Rotterdam. Rik Riezebos is auteur van ‘Merkenmanagement’ (2002), waarvan een Engelse en Chinese editie is verschenen. Hij is co-auteur van ‘Positioneren’ (2018) waarvan een Engelse en Koreaanse editie is verschenen. Voor meer informatie, zie www.rikriezebos.nl.

Dr. Schelte Beltman

Schelte Beltman is voorzitter van de examencommissie van EURIB. Hij is organisatie-antropoloog en heeft ruime ervaring met executive programma’s. Zijn onderzoeksinteresse ligt op het gebied van organisatiecultuur en de impact daarvan op de prestaties van instituten voor hoger onderwijs. Zijn proefschrift ‘Culture within higher education’ zoomt in op facetten van cultuur binnen hoger onderwijsinstellingen in Nederland en Engeland. Na zijn promotie in 2011 heeft hij zich verder ontwikkeld in onderzoeksmethodologie.

Drs. Jaap van der Grinten

Jaap van der Grinten is docent-lid van de examencommissie van EURIB. In het dagelijks leven is hij werkzaam als docent bij hogeschool Inholland en als onderzoeker bij het lectoraat CBRD/ Cross-media, Brand, Reputation and Design Management van die zelfde hogeschool. Naast zijn docentschap bij EURIB is hij gastdocent bij HAN/ Hogeschool Arnhem Nijmegen en HvA/ Hogeschool van Amsterdam. Hij is co-auteur van ‘Mind the gap’ (2014) en ‘Positioneren’ (2008, 2011, 2015).