moers-paul_920x420

Paul Moers

Paul Moers heeft een brede carrière in het bedrijfsleven en heeft in alle onderdelen van de waardeketen gewerkt. Hij begon zijn carrière bij Cargill, een van de grootste grondstoffenleveranciers van de wereld. Daarna stapte hij van de handel over naar de industriële marketing bij Cacao de Zaan, onderdeel van WR Grace, en was daarna werkzaam bij Unilever. Hier was hij eerst verantwoordelijk als unit manager speciality fats voor West-Europa. Vervolgens werd hij managing director Unilever Zuidoost-Azië voor de margarines and bakery products. Na zijn terugkeer naar Nederland ging hij voor Ahold werken waar zijn laatste functie CEO van Gall & Gall was. In 1999 startte Moers zijn consultancybureau en specialiseerde zich in merk en strategie voor een breed portfolio aan nationale en internationale klanten. Hij werkt zowel voor industriële bedrijven, financiële instellingen, FMCG, retail en non-profit organisaties. Hij heeft inmiddels zeven boeken uitgebracht op het gebied van marketing, branding en retail. Moers is vaak te horen en te zien op radio en televisie.

Onderwerpen

Marketing, strategie, merkbeleid en retailstrategie.

Paul Moers is een veel gevraagd spreker voor het geven van lezingen. Deze worden met veel humor, maar vooral met echte kennis van zaken gegeven. Lezingen worden altijd intensief voorbereid in overleg met de klant. Op deze manier kan rekening worden gehouden met specifieke wensen. Deze lezingen zijn vooral zeer interactief en brengen de zaal in beweging. De boeken van Moers vormen vaak het kader van zijn verhaal.

Paul Moers boeken als spreker?

Heb jij interesse in Paul Moers als spreker op jouw evenement of bijeenkomst? Neem dan per mail contact met ons op! We helpen je graag je evenement tot een succes te maken!