hoff-ronald-van-den

Ronald van den Hoff

Trendwatcher Ronald van den Hoff is een ‘serial entrepreneur’ met zijn roots in de hospitality- en reisbranche. Hij bekleedde in deze branche verschillende managementposities. Van den Hoff heeft een heldere visie over de veranderingen in deze maatschappij. Dit noemt hij ‘society 3.0’. Een van die veranderingen in de maatschappij waar hij zich mee bezig houdt is ‘sociaal kapitaal’, het delen van kennis. Hij is oprichter van Seats2Meet, een netwerk van werk- en ontmoetingsplaatsen, en schrijver van het boek ‘Society 3.0: a movement, a guiding light and a change agent in our ever dynamic world. Daarnaast runt hij de uitgever Society 3.0 Foundation, een platform gericht op veranderingen in de samenleving.

Van den Hoff wordt vaak gevraagd als spreker, trend watcher of boardroom consultant.

Onderwerpen

The Collaborative & Sharing Economy, The Future of Work, Networked Value creation, Serendipitously Economic Value creation en Crowd Companies.

Kennisverspreiding gaat sneller dan ooit. Door het internet en social media groeit de samenleving steeds meer naar een maatschappij van verbondenheid, duurzaamheid en transparantie. Naar een economie van samen delen.

Ronald van den Hoff boeken als spreker?

Heb jij interesse in Ronald van den Hoff als spreker op jouw evenement of bijeenkomst? Neem dan per mail contact met ons op! We helpen je graag je evenement tot een succes te maken!