drummond-sarah_920x400

Sarah Drummond

Sarah Drummond is co-founder en managing director bij SNOOK, een award winning designbureau in Schotland. Ze zet zich in om sociale verandering te bewerkstelligen en weet als geen ander hoe je mensen en organisaties op een laagdrempelige manier kunt betrekken bij deze veranderingen. Ze benadert processen en diensten vanuit de gebruiker, vaak samen met de gebruiker. Dit doet ze voor bedrijven in zowel de publieke als in de private sector, voornamelijk op gebieden als mentale en sociale gezondheid en onderwijs. Een voorbeeld van zo’n project is CycleHack, een project dat fietsen in een drukke stad weer mogelijk maakt, mensen weer meer in beweging brengt en mensen samen brengt door het organiseren van verschillende evenementen.

Drummond heeft door haar werk op jonge leeftijd al vele awards op haar naam staan. Ze verzorgt regelmatig presentaties en colleges over de hele wereld over haar werk.

Onderwerpen

Service design, innovation (a.k.a. ‘making things better’), entrepreneurialism (a.k.a. ‘taking risks on making things happen’) and civic engagement.

Sarah Drummond boeken als spreker?

Heb jij interesse in Sarah Drummond als spreker op jouw evenement of bijeenkomst? Neem dan per mail contact met ons op! We helpen je graag je evenement tot een succes te maken!