Ben je op zoek naar een goede spreker voor een event of een in-company programma in de vakgebieden brand-, design- en/of reputatiemanagement? Als je een spreker ‘met inhoud’ zoekt, ben je bij EURIB aan het juiste adres! Je kunt via ons je spreker boeken, wij verzorgen de rest! Wil je graag advies bij het boeken van een spreker? Neem dan per mail contact met ons op.

Bea Aarnoutse is managing partner en strategy director van Proof en tevens auteur van het boek ‘Alignment 2.0’. Samen met haar team speelt Aarnoutse vaak een belangrijke rol bij veel verandertrajecten van verschillende bedrijven. “De klant kan nooit centraal staan als de medewerkers niet eerst centraal staan.”

» Lees verder

Martijn Arets is internationaal expert op het gebied van de opkomst en toekomst van schaalbare online platformen zoals Airbnb en Uber. Laat je inspireren door veelgevraagd spreker en een van de ’40 Young Potential European Leaders under 40’.

» Lees verder

Digitaal strateeg Ayman van Bregt helpt bedrijven om meer waarde voor klanten te creëren met digitale middelen, de relatie met klanten te verstevigen en nieuwe inzichten op te doen. Als digitaal strateeg zet hij onder andere digitale (en sociale) media in om sociale business, digitale waarde- en ervaringen te verbeteren.

» Lees verder

De Schotse Sarah Drummond is één van de meest inspirerende sprekers op het gebied van service design. Door (publieke) problemen vanuit de gebruiker te benaderen komt ze op innovatieve ideeën. “I design services that work for people.” Een andere prikkelende uitspraak van haar is “Designers, stop designing chairs!”.

» Lees verder

Marc van Eck is een veelgevraagd spreker op het gebied van internal branding en positioneren. Met veel passie en enthousiasme neemt hij zijn luisteraars mee in zijn verhaal. Hij heeft meerdere boeken over deze onderwerpen op zijn naam staan.

» Lees verder

Errol van Engelen is trendwatcher, spreker en gastdocent in digital transformation, big data en emerging technologies. Zijn toegevoegde waarde, naast inspirerende, interactieve en waardevolle lezingen en workshops, is het verstrekken van zowel kennis als een methodologie.

» Lees verder

Taalstrateeg Sarah Gagestein is een veelgevraagd spreker op het gebied van onbewuste beïnvloeding op het gebied van taal. Als taalexpert ontwerpt zij framingstrategieën bij campagnes, leert ze CEO’s en politici slimmer framen en doet ze onderzoek naar publieke en private frames.

» Lees verder

Laura Hamer is dé digital marketeer van Nederland. Met haar inspirerende en praktische kennis scoort zij zonder uitzondering altijd! Na het horen van haar verhaal zullen je handen jeuken om aan de slag te gaan.

» Lees verder

Theo Hendriks is storyteller en partner bij Bex*communicatie en founding partner van The Presentables. Hij is auteur van onder meer ‘No story, no glory’ (2012) en ‘Change the script’ (2014). Theo geeft organisaties, merken en mensen hun verhaal!

» Lees verder

Trendwatcher Ronald van den Hoff, oprichter van onder meer Seats2Meet en schrijver van het boek ‘Society 3.0: a movement, a guiding light and a change agent in our ever-dynamic world’, heeft een heldere visie over de veranderingen in onze maatschappij.

» Lees verder

Bart Hufen mag met recht gezien worden als één van de grondleggers van gamification en ‘game-thinking’ in Europa. Hij geeft regelmatig lezingen en workshops onder meer over hoe games worden gebruikt om merken te promoten, producten te testen en personeel te motiveren.

» Lees verder

Nicholas Ind is één van Europa’s meest vooroplopende branding experts. Met inmiddels elf brand management boeken op zijn naam is hij graag geziene spreker op het gebied van brand management en internal branding.

» Lees verder

Ingmar de Lange is een eigentijdse merkstrateeg. Hij weet vernieuwing en merkbouwen scherp te combineren. Ingmar heeft een sterke strategische achtergrond en is een voorloper op het gebied van merkbouwen in het digitale tijdperk.

» Lees verder

Veel gevraagd spreker Hans van der Loo is dé expert op het gebied van energieke gedragsverandering en optimale prestatieverbetering. Hij is (mede-) auteur van diverse marketing bestsellers; waaronder ‘Musk Mania – de vijf waanzinnige succesprincipes van Elon Musk’ (2016).

» Lees verder

Paul Moers behoort tot de meest prominente marketingdeskundigen van Nederland. Hij is een veelgevraagd commentator voor radio en tv. Paul begeleidt bedrijven met hun merkrichting en heeft grote namen als Interpolis en Lotto geholpen om hun strategie en merk succesvol vorm te geven.

» Lees verder

Internationaal spreker Patrick Petersen RDM MA MSc – op de sociale media bekend als @onlinemarketeer, auteur van onder andere de bestseller ‘Handboek Online Marketing’ (2014) en oprichter van Atmost. Hij is verkozen tot top 10 marketing influencer van Nederland en zijn boeken zijn erg geliefd in het (post) HBO onderwijs. Petersen geeft ook lezingen en is erg actief als Webtvhost voor onder andere ComedyCentral en diverse internationale organisaties.

» Lees verder

Rik Riezebos

Rik Riezebos is van huis uit economisch psycholoog en gepromoveerd op de bedrijfskundige context van merken. Die twee perspectieven (psychologie en brand management) bepalen de onderwerpen waar hij graag over spreekt. Rik spreekt niet alleen veel over nieuwe ontwikkelingen in merkenbeleid, maar geeft ook graag zijn visie over de irrationele consument.

» Lees verder

Froukje Sleeswijk-Visser is een pionier en thought leader in user insight research methoden om services te verbeteren. Ze onderzoekt de alledaagse ervaringen van mensen en het gebruik daarvan voor innovatie van nieuwe producten of ervaringen en diensten.

» Lees verder

De Engelsman David Taylor (The Brandgym, Londen) is één van ’s werelds meest belangrijke marketing-denkers. Door zijn expertise is het een graag geziene gast op conferenties in binnen- en buitenland, waar hij de marketingproblematiek vaak inzichtelijk maakt door te spreken over de ‘sausage’ (het product) en de ‘sizzle’ (de emotie).

» Lees verder

Hoogleraar Strategish Leiderschap Bob de Wit treedt regelmatig op als spreker en gastdocent en weet zijn publiek iedere keer weer te inspireren en te involveren. Zijn vakgebieden zijn strategie en leiderschap en de combinatie daarvan. Zijn persoonlijke missie is het combineren van academische ‘rigor’ en praktische ‘relevance’.

» Lees verder

Veranderkundige Cris Zomerdijk is een energieke spreker over het versterken van klantgerichtheid, ondernemerschap en innovatie. Met zijn enthousiasme weet hij professionals te inspireren om veranderingen in gang te zetten.

» Lees verder