hendriks-theo_920x400

Theo Hendriks

Theo Hendriks geeft organisaties, merken en mensen hun verhaal terug. In de afgelopen jaren schreef hij vele corporate stories en hielp hij duizenden ondernemers, bestuurders en managers bij het krachtig vertellen van hun eigen verhaal. Daarmee won hij in 2010 de European Excellence Award in de categorie Change Communication. Hendriks is de schrijver van het boek ‘No story, no glory‘ over de kracht van verhalen en van het boek ‘Change the Script’ over de rol van verhalen als versneller van verandering.

Onderwerpen

Storytelling, leiderschap, verandering.

Theo Hendriks is een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland. In zijn workshops, trainingen en masterclasses laat Hendriks de deelnemers kennismaken met de fijne kneepjes van storytelling: organisatie- en merkverhalen die boeien en inspireren. Verhalen waarmee visie, missie, ambitie en ideeën volop tot leven worden gewekt. Verhalen die de bedrijfstrots vergroten, verandering versnellen, vernieuwing stimuleren en verkoop bevorderen. Eigen verhalen die de essentie blootleggen. Waarmee bestuurders, ondernemers en managers hun publiek niet alleen in het hoofd, maar ook in hart en handen weten te raken.

Theo Hendriks boeken als spreker?

Heb jij interesse in Theo Hendriks als spreker op jouw evenement of bijeenkomst? Neem dan per mail contact met ons op! We helpen je graag je evenement tot een succes te maken!