masterclass

Masterclasses Strategisch Merkenbeleid

Elk jaar organiseert EURIB acht masterclasses onder de naam ‘Strategisch Merkenbeleid’; vier in het voorjaar en vier in het najaar. In deze masterclasses staan de relevante onderwerpen in de vakgebieden brand, design en reputatiemanagement centraal. De masterclasses zijn tegen open inschrijvingen. Hieronder zie je welke masterclasses er op de planning staan.

Masterclass Creative thinking for business- 22 maart 2018

Er is bijna geen enkele markt te bedenken die momenteel niet verandert. Start-ups en scale-ups ‘bedreigen’ het bestaande aanbod. En consumenten bevinden zich op steeds meer mediakanalen en zijn moeilijker dan ooit te bereiken. Veel organisaties gaan van centraal naar decentraal, en sommige zelfs van decentraal naar peer-to-peer. Al deze ontwikkelingen worden versneld door nieuwe technologieën zoals blockchain, artificial intelligence en i-o-t (internet of things). De masterclass wordt verzorgd door Mark Bode.

» Lees verder

Masterclass Communicatie en Duurzaamheid - 19 april 2018

Duurzaamheid is in enkele decennia hoog gestegen op de ranglijst van strategische thema’s van elke organisatie die zich zegt te bekommeren om de omgeving en belanghebbenden. Tot deze organisaties behoren in ieder geval nagenoeg alle beursgenoteerde bedrijven in Nederland. Juist van deze bedrijven heeft dr.mr. Piet Hein Coebergh MBA – lector aan de hogeschool Leiden, docent aan de Erasmus Universiteit en partner bij Coebergh PR – sinds 2003 alle jaarverslagen nauwkeurig geanalyseerd.

» Lees verder

Masterclass Social media marketing - 25 mei 2018

Tijdens deze masterclass gaan we in op de verschillende social media kanalen en hoe je deze kunt inzetten om je merk, dienst of product onder de aandacht te brengen. We gaan in op veelvoorkomende vragen en je krijgt handige tools die het mogelijk maken jouw sociale media strategie te vormen, in te zetten en succesvol te behouden. De masterclass wordt verzorgd door Drs. Paul Blok, afgestudeerd aan de opleiding Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is digital media- en marketingstrateeg, adviseur en spreker.

» Lees verder

Werken vanuit een purpose - 15 juni 2018

Brand management richt zich van oorsprong op de afnemers van je product. Later is de werkingssfeer opgerekt naar medewerkers (internal branding). Je kunt je afvragen of dit nog langer volstaat. Steeds meer dringt het besef door dat organisaties en merken ook een maatschappelijke rol hebben te vervullen. De transparantie die internet biedt (social media e.d.) zorgen er ook nog eens voor dat je als merk niet langer ‘hide & seek’ kunt spelen.

» Lees verder

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de masterclasses kun je contact opnemen met Iris den Bieman: via e-mail of per telefoon (010 – 440 1130).

Schrijf je hier in voor één of meerdere masterclasses: inschrijven masterclass(es).