EURIB Masterprogramma

Master of Science (MSc) in Brand, Design en Reputation Management

Waar sta jij in je vakgebied? Weet jouw organisatie goed vorm te geven aan haar beleid op gebied van merk-, design- en reputatie? En wat is eigenlijk de rol die jij daarin speelt? Dit zijn niet zomaar wat vragen die we je willen stellen. Maar het zijn belangrijke motieven van onze studenten om voor het EURIB Masterprogramma te kiezen. Veel organisaties worstelen met hun beleid op gebied van merk-, design- en reputatie. Immers, lang niet in alle bedrijven hebben deze domeinen de positie en het niveau die ze verdienen. En als gedreven expert heb je wellicht het gevoel dat je te weinig grip op bedrijfskundige kwesties hebt. Hierdoor is het lastig om brand, design en reputation management in je organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Bij veel bedrijven ligt de primaire focus op het product of de dienst. Daardoor kent de top van de organisatie lang niet altijd de voordelen van een doordacht merkenbeleid, een goede designstrategie en een proactief ingezet reputatiebeleid. Terwijl veel onderzoeken laten zien dat bedrijven die daar wel op inzetten, het significant beter doen. In het EURIB Masterprogramma merken we dat onze studenten enorm erbij gebaat zijn om tools en inzichten te krijgen. Hiermee kunnen ze hun vak in de organisatie naar een hoger niveau tillen. Bijvoorbeeld door het belang van beleid op gebied van merk-, design- en reputatie op het netvlies van de CEO te krijgen. Ons primaire doel is je op een hoogwaardig niveau klaar te stomen voor een nieuwe uitdaging. Daarbij schuwen we niet gevestigde denkbeelden in twijfel te trekken. Uiteindelijk gaat het er om uit te blinken in, én met je eigen gebied!

Take the lead!

Rik RiezebosOnder het motto Take the lead! roepen wij brand, design en reputation managers op in hun organisatie het heft in eigen hand te nemen. Hiervoor reiken we je in het EURIB Masterprogramma ideeën en tools aan om je vak met strategisch management te linken. Maar je leert ook hoe je brand, design en reputation management met elkaar kunt verbinden. Ook helpen we je graag met één of meerdere publicaties zichtbaarder in het vakgebied te worden. Durf jij het aan om een brand, design of reputation leader te worden? Dan zie ik je graag terug in het EURIB Masterprogramma!

Dr. Rik Riezebos (programmadirecteur)

Geïnteresseerd?

Het EURIB Masterprogramma wordt in de periode 2018-2021 uitgefaseerd. Dit betekent dat er per 1 januari 2018 geen nieuwe studenten meer kunnen instromen. Voor vragen over dit programma kun je per mail contact met ons opnemen.