EURIB Masterprogramma

Master of Arts (MA) in Brand, Design en Reputation Management

Waar sta jij in je vakgebied? Weet jouw organisatie goed vorm te geven aan haar beleid op gebied van merk-, design- en reputatie? En wat is eigenlijk de rol die jij daarin speelt? Dit zijn niet zomaar wat vragen die we je willen stellen. Maar het zijn belangrijke motieven van onze studenten om voor het EURIB Masterprogramma te kiezen. Veel organisaties worstelen met hun beleid op gebied van merk-, design- en reputatie. Immers, lang niet in alle bedrijven hebben deze domeinen de positie en het niveau die ze verdienen. En als gedreven expert heb je wellicht het gevoel dat je te weinig grip op bedrijfskundige kwesties hebt. Hierdoor is het lastig om brand, design en reputation management in je organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Bij veel bedrijven ligt de primaire focus op het product of de dienst. Daardoor kent de top van de organisatie lang niet altijd de voordelen van een doordacht merkbeleid, een goede designstrategie en een proactief ingezet reputatiebeleid. Terwijl veel onderzoeken laten zien dat bedrijven die daar wel op inzetten, het significant beter doen. In het EURIB Masterprogramma merken we dat onze studenten enorm erbij gebaat zijn om tools en inzichten te krijgen. Hiermee kunnen ze hun vak in de organisatie naar een hoger niveau tillen. Bijvoorbeeld door het belang van beleid op gebied van merk-, design- en reputatie op het netvlies van de CEO te krijgen. Ons primaire doel is je op een hoogwaardig niveau klaar te stomen voor een nieuwe uitdaging. Daarbij schuwen we niet gevestigde denkbeelden in twijfel te trekken. Uiteindelijk gaat het er om uit te blinken in, én met je eigen gebied!

LevenLangLerenkrediet vanaf september 2017

Vanaf 1 september 2017 kunnen de eerste studenten gebruik maken van het LevenLangLerenkrediet. Iedereen tot 55 jaar mag gebruikmaken van het LevenLangLerenkrediet voor (NVAO geaccrediteerde) opleidingen. Het krediet lijkt op het collegegeld krediet maar deze regeling moet het voor mensen boven de 30 ook mogelijk maken een studie te kunnen volgen aan het hoger onderwijs of een beroeps opleidende leerweg in het mbo. Specifiek kunnen de volgende studenten dan gebruik maken van het krediet:

  • Studenten aan voltijd- en duaal hoger onderwijs, ook zij die 30 jaar of ouder zijn op het moment van aanvang van hun studie.

Ook voor ons masterprogramma is deze regeling mogelijk vanaf september 2017! Meer informatie vindt u op de website van Rijksoverheid. Wil je het LevenLangLeren-krediet aanvragen voor het EURIB Masterprogramma? Let op dat je dan bij ‘niveau’ de optie ‘post-initieel onderwijs’ aanvinkt.

Take the lead!

rik-riezebos-500

Onder het motto Take the lead! roepen wij brand, design en reputation managers op in hun organisatie het heft in eigen hand te nemen. Hiervoor reiken we je in het EURIB Masterprogramma ideeën en tools aan om je vak met strategisch management te linken. Maar je leert ook hoe je brand, design en reputation management met elkaar kunt verbinden. Ook helpen we je graag met één of meerdere publicaties zichtbaarder in het vakgebied te worden. Durf jij het aan om een brand, design of reputation leader te worden? Dan zie ik je graag terug in het EURIB Masterprogramma!

Dr. Rik Riezebos (programmadirecteur)

Wat maakt het EURIB Masterprogramma uniek?

Take the lead! Je leert hoe je in je organisatie de leiding kunt nemen om het merk-, design en reputatiebeleid naar een hoger niveau te tillen.

In-house advies. Met het uitwerken van opdrachten en je thesis voer je een in-house advies voor je werkgever uit.

Word zichtbaar. We helpen je een publicatie (boek of artikel) van je thesis te maken.

Het EURIB Masterprogramma door de NVAO geaccrediteerd. In 2017 heeft het EURIB Masterprogramma wederom een accreditatie voor zes jaar ontvangen. Meer informatie over onze accreditatie kun je hier vinden.

Klik op onderstaande foto’s voor meer informatie. Bijvoorbeeld over de opbouw van het programma, docenten, deelnemers en het afstuderen aan het EURIB Masterprogramma.

Eerstvolgende startdatum

2 februari 2018: start M1
» Download rooster

 

Eerstvolgende informatiebijeenkomst

20 maart 2018
» Meer informatie

 

Aanvragen informatiegesprek

Neem contact op via e-mail:
» info adres

Programmastructuur

Het EURIB Masterprogramma is een post-initiële deeltijdopleiding die bestaat uit zes modules verspreid over twee jaren.

M1. Business strategy (jan – apr)

M2. Brand, Design & Reputation Leadership (apr – jun)

M3. Customer insights & engagement (sep – nov)

M4. Implementatie en uitbouw (nov – jan)

M5. Toepassingsgebieden en vaardigheden (jan – jun)

MR. Research/ afstudeermodule (vanaf apr en sep)

Modulaire structuur

In het EURIB Masterprogramma kan je in elke module van het eerste jaar (M1 tot en met M4) instromen. Ook is het mogelijk om losse modules te volgen. Het is één masterprogramma gericht op de integratie van drie vakgebieden: brand, design en reputation management.

Investering

Het EURIB Masterprogramma is een investering in je carrière. Wil je meer weten over de kosten? Onder Investering lees je hier alles over. De colleges van het EURIB Masterprogramma vinden plaats in Rotterdam.

Geïnteresseerd?

christa-janse-500Heb je nog vragen? Wellicht worden ze beantwoord in ons overzicht van veel gestelde vragen (FAQ). Voor andere vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Christa Janse: via e-mail of telefonisch op 010 – 440 1130.

Gezien de investering en de tijd die het vergt om het EURIB Masterprogramma te volgen, raden we je aan niet overhaast een beslissing te nemen. Daarnaast is er van deze opleiding een uitgebreide brochure beschikbaar, die de moeite van het lezen waard is. Maar er zijn ook nog andere manieren om informatie in te winnen:

  • Zo kun je een persoonlijk informatiegesprek bij ons aanvragen
  • Kennismaken met het programma op de EURIB Informatieavond
  • We kunnen je ook in contact brengen met een student of alumnus die je zijn/ haar ervaringen met het EURIB Masterprogramma deelt.

Ben je er al van overtuigd dat het EURIB Masterprogramma jou je volgende stap in je carrière laat zetten? Dan kun je je hier inschrijven.